İtfaiyede Nöbet Değişimi - Son Dakika
Güncel

İtfaiyede Nöbet Değişimi

İtfaiyede Nöbet Değişimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda görev değişikliği yapıldı.

25.02.2012 09:21

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü görevine KOBİTEM sorumlusu Bülent Buldu getirildi.

4 yıldır Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Hatice Öncü Yürekkorkutan'ın Yalova Belediyesi'ne tayin olmasıyla boşalan müdürlüğe KOBİTEM sorumlusu Bülent Buldu getirildi.

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Yalova'ya tayini çıkan Hatice Öncü Yürekkorkutan için Sekapark Otel'de veda programı düzenlendi. Programa, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, İtfaiye Dairesi Başkanı Doğan Kara, Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Bülent Buldu, birim amirleri ve personel katıldı.

EĞİTİMDE BAŞARI YAKALANDI

Programda konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Hatice Öncü Yürekkorkutan'ın görev yaptığı süre içerisinde kendisine bağlı olan birimlerde belirgin bir başarı çizgisi yakaladığını belirtti. Programın sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu, Yürekkorkutan'a başarılı hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

BÜLENT BULDU KİMDİR?

Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü görevine getirilen Buldu, 1980 yılında Muş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamlayan Buldu, Akdeniz Üniversitesi İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Bölümü ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. Buldu, Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimine devam ediyor. 2007 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda İtfaiye Eğitmeni olarak göreve başlayan Buldu, 2009 yılından bu yana da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İtfaiye Eğitim Merkezi'nde birim amiri olarak çalıştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İtfaiyede Nöbet Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement