İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı İstifa Etti

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı İstifa Etti

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, görevinden istifa ederek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i istifaya davet etti. Yılmaz, seçim sonuçlarının gösterdiği üzere yapacak çok işleri olduğunu ve kaybedecek vaktinin olmadığını belirtti.

31.03.2024 21:16

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz görevinden istifa ederek, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok" dedi.

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i istifaya davet etti. Yılmaz'ın seçim sonuçlarını kastederek X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i istifaya davet ediyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde ülkemizin AK Parti iktidarının kötü ve beceriksiz yönetiminden kurtulması için bugünden çalışmaya başlamalıyız. Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok. Bu yönde yapacağım çalışmalara ağırlık verebilmek için İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevimden istifa ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement