İzmir'de bir baba 1 çocuğunu öldürüp diğerini yaraladı ve İntihar girişiminde bulundu - Son Dakika
Güncel

İzmir'de bir baba 1 çocuğunu öldürüp diğerini yaraladı ve İntihar girişiminde bulundu

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan olayda, Umut Akbaş isimli bir baba, evinde tabancayla kızlarından birini öldürdü, diğerini yaraladı ve ardından intihar etmeye çalıştı. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Maalesef, yaralılardan biri kurtarılamadı ve baba ile diğer kızının hayati tehlikesi devam ediyor. Olayın sebebi olarak baba Umut Akbaş'ın psikolojik sorunları ve boşanma sürecindeki problemleri olduğu belirtiliyor.

02.04.2024 06:45  Güncelleme: 09:18

İzmir'de yaşayan Umut Akbaş, cinnet getirerek evinde tabancayla 2 kızını vurduktan sonra başına dayadığı tabancayı ateşledi. Hastaneye kaldırılan çocuklardan biri hayatını kaybederken Umut Akbaş ve diğer kızının hayati tehlikesi sürüyor.

KIZLARINI VURDUKTAN SONRA SİLAHI BAŞINA ATEŞLEDİ

Korkunç olay, İzmir'in Karabağlar ilçesi Abdi İpekçi Mahallesinde meydana geldi. 34 yaşındaki Umut Akbaş evinde tabancayla 10 yaşındaki kızları S.A. ile 6 yaşındaki T.A.'yı yaraladı. Daha sonra Umut Akbaş, başına dayadığı tabancayı ateşledi.

Baba, silahla 1 çocuğunu öldürüp diğerini yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu

6 YAŞINDAKİ T.A. HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralılar, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan T.A., müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Baba ve diğer kızının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Baba, silahla 1 çocuğunu öldürüp diğerini yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu

ÇOCUKLARIYLA VAKİT GEÇİRMEK İÇİN EVDE KALMALARINI İSTEDİ

Umut Akbaş'ın psikolojik sorunlarının bulunduğu ve bir süredir ayrı yaşadıkları eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. Yakınlarının aracılığıyla barışmak isteyen ancak teklifi reddedilen Akbaş'ın, çocuklarıyla vakit geçirmek için evde kalmalarını istediği ve eşinin bir süre evden ayrıldığı belirtildi.

Baba, silahla 1 çocuğunu öldürüp diğerini yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu
İzmir\'de bir baba 1 çocuğunu öldürüp diğerini yaraladı ve İntihar girişiminde bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de bir baba 1 çocuğunu öldürüp diğerini yaraladı ve İntihar girişiminde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sait turk: sen arkadaş nedir bu boşanma aşamasındaki bu erkeklerin derdi? yazık günah değilmi? 15 2 Yanıtla

Advertisement