İzmir'de Silahlı Bir Baba Çocuğunu Öldürdü, Diğerini Yaraladıktan Sonra İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Silahlı Bir Baba Çocuğunu Öldürdü, Diğerini Yaraladıktan Sonra İntihar Etti

İzmir\'de Silahlı Bir Baba Çocuğunu Öldürdü, Diğerini Yaraladıktan Sonra İntihar Etti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan olayda, Umut Akbaş isimli bir baba, silahla kızlarını yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulundu. Olay sonucunda baba ve bir kızı hayatını kaybederken, diğer kızının ise hayati tehlikesi devam ediyor. Akbaş'ın psikolojik sorunları olduğu ve ayrı yaşadığı eşiyle boşanma aşamasında olduğu belirtildi.

02.04.2024 12:49

İzmir'in Karabağlar ilçesinde silahla bir çocuğunu öldürüp diğerini yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan kişi hastanede öldü.

Abdi İpekçi Mahallesi 3721 Sokak'ta ikamet eden Umut Akbaş (34), evinde tabancayla kızları Seda (10) ile Tuğçe Akbaş'ı (6) yaraladı.

Daha sonra Umut Akbaş, başına dayadığı tabancayı ateşledi.

Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan baba Umut Akbaş ile kızı Tuğçe Akbaş hastanede yaşamını yitirdi. Tedaviye alınan Seda Akbaş'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Umut Akbaş'ın psikolojik sorunlarının bulunduğu ve bir süredir ayrı yaşadıkları eşiyle boşanma aşamasında olduğu, yakınlarının aracılığıyla barışmak isteyen ancak teklifi reddedilen Akbaş'ın, çocuklarıyla vakit geçirmek için evde kalmalarını istediği ve eşinin bir süre önce evden ayrıldığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de Silahlı Bir Baba Çocuğunu Öldürdü, Diğerini Yaraladıktan Sonra İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement