İzmit'te kavşakta çarpışan iki otomobilde 1 çocuk, 2 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

İzmit'te kavşakta çarpışan iki otomobilde 1 çocuk, 2 kişi yaralandı

İzmit\'te kavşakta çarpışan iki otomobilde 1 çocuk, 2 kişi yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde D-100 kara yolunda meydana gelen kazada, iki otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada, R.E idaresindeki bir otomobil ile M.I. hakimiyetindeki Fiat marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü M.I. ve çocuk yolcu E.Y.İ. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

30.07.2023 20:26  Güncelleme: 20:27

İki otomobil kavşakta çarpıştı: 1'i çocuk 2 yaralı

KOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kavşakta iki otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1'i çocuk 2 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 kara yolu İstanbul istikameti Kandıra Sapağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.E idaresindeki 41 NP 023 plakalı otomobil ile M.I. hakimiyetindeki 34 CPD 628 Fiat marka otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil sürücüsü M.I ve yolcu olarak bulunan E.Y.İ. isimli çocuk yaralandı. Kaza, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar verildi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 2 yaralı, Kocaeli Şehir Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmit'te kavşakta çarpışan iki otomobilde 1 çocuk, 2 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement