İznik'te Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheliden Bir Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İznik'te Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheliden Bir Tutuklandı

İznik\'te Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheliden Bir Tutuklandı

Bursa'nın İznik ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden biri tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle'de uyuşturucu ticareti yapıldığı ve kullanıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda 10 gram esrar, 60 gram sentetik uyuşturucu, 4 uyuşturucu kullanma aparatı ve bir miktar para ele geçirildi. Şüphelilerden biri adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

09.01.2024 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 şüpheliden biri tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ile çarşı ve mahalle bekçileri, Yeni Mahalle'de uyuşturucu ticareti yapıldığı ve kullanıldığı tespit edilen adrese operasyon gerçekleştirdi.

Zanlılar G.A, E.A, S.A, İ.Ç, K.C, Ö.A, E.O'nun yakalandığı adreste yapılan aramada 10 gram esrar, 60 gram sentetik uyuşturucu, 4 uyuşturucu kullanma aparatı ve bir miktar para ele geçirildi.

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak"tan haklarında işlem başlatılan şüphelilerden adliyeye sevk edilen K.C, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İznik'te Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheliden Bir Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement