Jandarma Teşkilatı'nın 184. yıl dönümü Edremit'te kutlandı - Son Dakika
Güncel

Jandarma Teşkilatı'nın 184. yıl dönümü Edremit'te kutlandı

Jandarma Teşkilatı\'nın 184. yıl dönümü Edremit\'te kutlandı

Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 184. yıl dönümü Balıkesir'in Edremit ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Edremit Kaymakamlığı, Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı ve Edremit Şehitliği ziyaret edildi. Altınoluk Mustafa Erçetin Ortaokulunda öğrencilerle uçurtma etkinliği düzenlendi. Jandarmalar tarafından hediye edilen uçurtmalarını alan çocuklar, jandarma abla ve abileriyle birlikte uçurtmalarını uçurdu. Son olarak ise Altınoluk Cumhuriyet Meydanı'nda Asayiş Kısım Amirliği, Jandarma Asayiş Timleri, Jandarma Trafik Timleri ve Jandarma Motosiklet Timleri ile stant kurularak, jandarma tanıtım etkinliği düzenlendi.

14.06.2023 17:23

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 184. yıl dönümü Balıkesir'in Edremit ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Çocuklar jandarma abi ve ablalarıyla birlikte uçurtma uçurdu.

14 Haziran Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümü çerçevesinde, Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Edremit Kaymakamlığı, Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı ve Edremit Şehitliği ziyaret edildi. Ayrıca Altınoluk Mustafa Erçetin Ortaokulunda öğrencilerle uçurtma etkinliği düzenlendi. Jandarmalar tarafından hediye edilen uçurtmalarını alan çocuklar, jandarma abla ve abileriyle birlikte uçurtmalarını uçurdu. Son olarak ise Altınoluk Cumhuriyet Meydanı'nda Asayiş Kısım Amirliği, Jandarma Asayiş Timleri, Jandarma Trafik Timleri ve Jandarma Motosiklet Timleri ile stant kurularak, jandarma tanıtım etkinliği düzenlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma Teşkilatı'nın 184. yıl dönümü Edremit'te kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement