Jandarmadaki Şüpheli Ölümüne Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Jandarmadaki Şüpheli Ölümüne Soruşturma

Jandarmadaki Şüpheli Ölümüne Soruşturma

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Söğütalan Köyü'nde oturan malulen emekli 34 yaşındaki Erol Ceylan, sabaha karşı alkollü olarak alındığı jandarma karakolunda öldü.

29.06.2011 17:45

Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Ceylan'ın ölümüyle ilgili Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Olay, sabaha karşı Mustafakemalpaşa İlçe Merkezi'ne 15 kilometre uzaklıktaki Söğütalan Köyü'nde meydana geldi. Erol Ceylan, Bursa'daki bir otomotiv yan sanayi fabrikasında çalışırken elinin kesilmesi sonucu malulen emekli olunca, eşi ile birlikte Sögütalan Köyü'ne yerleşti. Çocuğu bulunmayan Erol Ceylan, dün gece alkol aldıktan sonra sabaha karşı 04. 00 sıralarında pijamayla dışarı çıkarak jandarma karakolu yönüne doğru yürümeye başladı.

İddiaya göre yolda köy imamı İlhan Şefik ile karşılaşan ve sigara isteyen Erol Ceylan, din görevlisinin sigarası olmadığını söylemesi üzerine bağırarak jandarma karakoluna doğru yürüdü. Burada sigara istediği nöbetçiden olumsuz yanıt alınca bağırmaya başlayan Ceylan, ses üzerine gelen diğer askerler tarafından karakola alındı. Burada taşkınlık yaptığı için elleri kelepçe ile oturduğu banka bağlanan Ceylan yaşamını yitirdi.

ÖLÜM HABERİ KÖY MUHTARINA BİLDİRİLDİ

Karakolda ölen Erol Ceylan'ın ölmesi üzerine görevliler, saat 07. 00 sıralarında Söğütalan Köyü Muhtarı Sedat Aytekin'i çağırarak, Ceylan'ın aşırı alkollü olarak geldiği karakolda yaşamını yitirdiğini bildirdi. Muhtarın elleri kelepçeli gördüğü Ceylan'ın ölümüyle ilgili Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Savcılığı ve Jandarma Alay Komutanlığı'nca soruşturma başlatıldı.

Mustafakemalpaşa İlçesi Kaymakamı Kazım Karabulut, soruşturmanın Cumhuriyet Savcılığı'nca yürütüldüğünü bildirerek, şöyle dedi:

"Ölüm nedeni; otopsi sonucu ortaya çıkacak. Ancak ön bilgiye göre, uyuşturucu kullandığı bildirilen ve olay sırasında aşırı derecede alkollü şahsın ölümünün kalp krizi sonucu gerçekleşmiş olabileceği yönünde. Ön muayeneyi yapan doktor da alkol ve uyuşturucunun kalp krizini tetikleyebileceğini söylüyor. Ancak kesin sonuç otopside belirlenecek. "

Erol Ceylan'ın cenazesi otopsinin ardından Sögütalan Köyü'nde toprağa verildi. - Bursa/ Mustafakema

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarmadaki Şüpheli Ölümüne Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement