KADEM Bayram Karavanı, Hatay'daki depremzedelere ikramda bulundu - Son Dakika
Güncel

KADEM Bayram Karavanı, Hatay'daki depremzedelere ikramda bulundu

KADEM Bayram Karavanı, Hatay\'daki depremzedelere ikramda bulundu

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) tarafından hayata geçirilen 'Bayram Karavanı', Hatay'daki depremzedelere çay, kahve ve çikolata ikramında bulundu. Karavan, Kahramanmaraş'ın ardından Hatay'a gelerek İskenderun ilçesindeki Üsküdar Konteyner Kenti'ne konuşlandı ve gün boyu vatandaşlara hizmet verdi. KADEM Yayın Editörü Rabia Albayrak, depremzedelerle hasbihal ederek bayramlarını kutlamak istediklerini belirtti ve KADEM'in bölgede olmaya devam edeceğini söyledi.

11.04.2024 16:37

Kadın ve Demokrasi Vakfınca (KADEM) hayata geçirilen "Bayram Karavanı"ndan, Hatay'daki depremzedelere ikramda bulunuldu.

Vakfın, Ramazan Bayramı dolayısıyla yola çıkan "Bayram Karavanı", Kahramanmaraş'ın ardından Hatay'a geldi.

İskenderun ilçesindeki Üsküdar Konteyner Kenti'ne konuşlanan karavandaki görevliler, bayramlarını kutladıkları depremzedelere çay, kahve ve çikolata ikramında bulundu.

KADEM Yayın Editörü Rabia Albayrak, AA muhabirine, 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından bölgede olmaya, ihtiyaçları gidermeye gayret ettiklerini söyledi.

Bayramın ilk gününü Kahramanmaraş'ta geçirdiklerini belirten Albayrak, şöyle konuştu:

"Hem maddi hem de manevi yardımlarla vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Depremzede vatandaşlarla hasbihal ederek bayramlarını kutlamak istedik. Umarım niyetimiz hasıl olur ve birlikte güzel bir bayram geçiririz. Buraları hiçbir şekilde unutmamamız gerektiğini düşünüyoruz. O yüzden KADEM olarak burada olmaya devam edeceğiz."

Karavan, gün boyu vatandaşlara hizmet verecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel KADEM Bayram Karavanı, Hatay'daki depremzedelere ikramda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement