Kadıköy'de Drone Destekli Denetim: 9 Sürücüye Ceza - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Drone Destekli Denetim: 9 Sürücüye Ceza

Kadıköy'de sivil trafik ekipleri tarafından drone destekli denetim yapıldı. Denetimlerde yayalara yol vermeyen 9 sürücüye toplam 13 bin 853 lira ceza yazıldı. Ceza tutanağını imzalamadan önce görüntüleri görmek isteyen sürücülerin itirazları kabul edildi.

19.10.2023 13:01  Güncelleme: 13:11

KADIKÖY'DE sivil trafik ekipleri drone destekli denetim yaptı. Denetimlerde yayalara yol vermeyen 9 sürücüye toplam 17 bin 811 lira ceza yazıldı. Ceza yazıldığı için polislere tepki gösteren Yiğit Pala "Görüntüyü görmeden ceza tutanağını imzalamıyorum. Bir sürü araç geçti, siz bir kurban mı aradınız? Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Kadıköy Söğütlüçeşme Caddesi'nde Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri yayalara yol vermeyen sürücülere yönelik denetim yaptı. Drone de kullanılan denetimlerde yayalara öncelik vermediği tespit edilen araç sürücülerine ceza yazıldı. Yayalara yol vermeyen 9 sürücüye kişi başı bin 979 lira olmak üzere toplam 17 bin 811 lira ceza yazıldı. Cezaya itiraz eden sürücüler drone görüntülerini izledikten sonra tutanağı imzaladı.

"GÖRÜNTÜLERİ GÖRMEDEN CEZA TUTANAĞINI İMZALAMAM"

Denetimlerde ceza yazılan Yiğit Pala duruma itiraz ederek, yayaya yol verdiğini iddia etti. Polis ekipleri ise drone görüntülerinin olduğunu ve gidip bakabileceğini söyledi. Yiğit Pala, "Bir sürü yaya geçti, hepsine yol verdim. İtiraz edeceğim, görüntüyü görmeden de ceza tutanağını imzalamıyorum. Bir sürü araç geçti, siz bir kurban mı aradınız? Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Kadıköy\'de Drone Destekli Denetim: 9 Sürücüye Ceza
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Drone Destekli Denetim: 9 Sürücüye Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement