Kadın Belediye Başkanına Kadın Desteği - Son Dakika
Güncel

Kadın Belediye Başkanına Kadın Desteği

Kadın Belediye Başkanına Kadın Desteği

Van Başkale'nin ilk kadın belediye başkanı Eylem Açıkalın'ı ziyaret eden BDP'li kadınlar destek verdi.

23.04.2013 14:12  Güncelleme: 14:21

Van'ın Başkale İlçesi Belediye Başkanı Hecer Sarıhan'ın istifasından sonra yerine seçilen Başkale'nin ilk kadın belediye başkanı Eylem Açıkalın'ı ziyaret eden BDP'li kadınlar destek verdi.

Belediye Başkanı Eylem Açıkalın, kendisini ziyarete gelen Bostaniçi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş, BDP Van İl Başkan Yardımcısı Figen Yaşar, Van Belediyesi kadın meclis üyeleri ile kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerini kapıda karşıladı. Kadınlar daha sonra Belediye Başkanı Açıkalın'ın makam odasına geçti. Burada kadınlar adına konuşan Bostaniçi Beldesi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş, kadınların her alanda öncülük yapmasının çok etkili olduğunu söyledi. Ergüneş, yeni göreve başlayan Belediye Başkanı Açıkalın'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Başkale Belediye Başkanı Eylem Açıkalın, kadın olarak Başkale'de görev yapmanın zor olduğunu ancak, partililerin desteğiyle bu zorlukların aşılacağını söyledi. Başkan Açıkalın'ı ziyaret eden kadınlar daha sonra Van'a döndü. - Van/ Başkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadın Belediye Başkanına Kadın Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement