Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş\'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde saat 08.55'te meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem, 5,13 kilometre derinlikte gerçekleşti. Deprem sonrasında herhangi bir olumsuz durum yaşanmazken, vatandaşlar binaları terk ederek açık alanlara çıktı. Kahramanmaraş Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise ekiplerin saha taramasına başladığı ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği belirtildi.

20.03.2024 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 08.55'te meydana gelen depremin merkez üssünün Dulkadiroğlu ilçesi olduğu belirlendi.

Deprem 5,13 kilometre derinlikte meydana geldi.

Bu arada depremin hissedilmesinin hemen ardından vatandaşlar binaları terk etti. Açık alanlara çıkan vatandaşlar, bir süre sonra hayatlarına devam etti.

Kahramanmaraş Valiliğince, sosyal medya platformu X'ten yapılan paylaşımda, depremde herhangi olumsuz durumun meydana gelmediği belirtilerek, "Dulkadiroğlu ilçemizde saat 08.55'te meydana gelen 4.0'lık deprem yüzeye yakınlığı nedeniyle yoğun bir şekilde hissedilmiştir. Ekiplerimiz saha taramasına başladı ve an itibarıyla olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement