Kakava İlk Gün Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Kakava İlk Gün Etkinlikleri

Kakava İlk Gün Etkinlikleri

Çağlayan, 23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivalinin coşkuyla kutlanması gerektiğini, etkinliklerin yoğun bir şekilde başladığını belirtti.

27.05.2013 12:29

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, 23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivalinin coşkuyla kutlanması gerektiğini, etkinliklerin yoğun bir şekilde başladığını belirtti.

Başkan Çağlayan: "23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali, 25 Mayıs–1 Haziran tarihleri arasında düzenlenen etkinlikler ve konserler ile kutlanacaktır. Önceleri bir şenlik olarak başlayan Kakava'mız kaliteli ve doğru adımlar attıkça festival olma niteliğini kazanarak adını tüm Türkiye'ye hatta Avrupa'daki komşu ülkelerine duyurmayı başarmıştır. Festivalimizin kalitesinin her geçen yıl yükselmesinde emeği geçen başta personelime ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Festivalimize ve tüm etkinliklerimize vatandaşlarımızı bekliyoruz."dedi.

Trap atışlarında ilk atış Başkan Çağlayan'dan

25/05/2013 Cumartesi günü saat 09.00'da 23. Kırklareli Kültür Sanat ve Kakava Festivali kapsamında Dereköy yolu Şerif Hecan Atış Poligonuna trap atışlarını izlemeye gelen Başkan Çağlayan, bütün sporcuklara başarılar diledi.

Kırklareli'de Belediye Başkanlığının 23. Kırklareli Kültür Sanat ve Kakava Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen trap atışlarında ilk atışı Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan gerçekleştirdi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı trap atışlarında sporcular kıyasıya yarıştı.

Belediye Başkan Vekili Resul Yıldırım, atışların sonunda dereceye giren kişilere ödüllerini tebrik ederek bizzat verdi.

Trap Atışları Profesyonel: Birinci Murat Savarya, İkinci Volkan Akgüneş, Üçüncü Şenel Yörük oldu.

Trap Atışları Takım: Birinci Kırklareli, İkinci Edirne Kırkpınar, Üçüncü Edirne oldu.

Amatör Trap Atışlarında: Birinci Metin Karaarslan, İkinci Haldun Dere, Üçüncü Murat Dublacı oldu.

Öğrenciler birbirinden güzel resimler çizdi

Buradaki etkinliğin ardından saat 10.00'da okullar arasında düzenlenen duvar boyama etkinliğine katılan Belediye Başkan Vekili Resul Yıldırım, minik öğrenciler ile yakından ilgilendi. Farklı okullardan katılan öğrenciler öğretmenlerin desteği ile birbirinden güzel resimler çizdiler. Başkan Vekili Resul Yıldırım burada yaptığı konuşmada: "Boyama etkinliğimiz tamamen okul öğrencilerimize yönelik oldu. Amacımız onlar ile birlikte güzel vakit geçirmekti. Çizdikleri resimler ile oldukça yetenekli olduklarını gösterdiler. Emeklerinden dolayı bütün öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."dedi. Belediye Başkan Vekili Resul Yıldırım tarafından duvar boyama etkiliğine katılan öğrenci ve öğretmenlere Belediye Başkanlığı katılım belgeleri ve satranç takımları hediye edildi.

Paintball Turnuvasında galip gelen Su İşleri Müdürlüğü oldu

Etkinlikler kapsamında saat 11.00'da başlayan birimler arası paintball turnuvasında kıyasıya geçen mücadeleler sonucu Su İşleri Müdürlüğü takımı birinci oldu. Strateji oyunu ve sporu olan paintball turnuvası,oldukça güzel ve bir o kadar da heyecanlı geçti.

Paylaşılan Diyaloglar Fotoğraf Sergisi ziyarete açıldı

Paylaşılan Diyaloglar Fotoğraf Sergisi saat 18.00'da Kardeş Şehirler Dostluk Evi'nde vatandaşların ziyaretine açıldı. Açılış konuşmasında Başkan Çağlayan: "Paylaşılan Diyaloglar Fotoğraf Sergisi vatandaşlarımızın ziyaretine açılmıştır. Sergide birbirinden güzel 28 Adet fotoğraflar yer almaktadır. Kırklarelili vatandaşlar 25 Mayıs tarihinden 1 Haziran tarihlerine kadar sergiyi gezebilirler."şeklinde konuştu. Açılışın arından Başkan Çağlayan ve beraberindekiler sergiyi gezdi.

23. Kırklareli Kültür Sanat ve Kakava Festivali kapsamında İstasyon Mahallesi Festival Alanı'nda Grup Brand Boy'z, Grup Yarın, İstasyon 39, Grup Maske – Güner Erarslan ve Klas 39 Roman Dans Grubu, Kırklarelili vatandaşlara birbirinden güzel dans gösterilerini sunup, şarkılarını seslendirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kakava İlk Gün Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement