Kangal Köpekli Hollanda Tepkisi: Yürekleri Varsa Getirsinler - Son Dakika
Güncel

Kangal Köpekli Hollanda Tepkisi: Yürekleri Varsa Getirsinler

Kayseri'de Kangal cinsi köpek sahipleri, Hollanda krizi sırasında yaşanan olaylarda polisin köpeklerle müdahale etmesine tepki gösterdi.

14.03.2017 18:30  Güncelleme: 10:42

Kayseri'de bir grup Kangal cinsi köpek sahibi, Hollanda ile yaşanan diplomatik kriz sırasında yaşanan olaylarda polisin gurbetçilere köpeklerle müdahale etmesine tepki gösterdi. Kangal sahipleri, Cumhuriyet Meydanı'nda basın açıklaması yaparak, "Bilsinler ki bir Türk dünyaya, bir kangal Hollanda'ya bedeldir." dedi.

''BİR KANGAL HOLLANDA'YA BEDELDİR''

Kayseri'de bir grup kangal köpeği sahibi, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelerek, Hollanda'daki polis köpeğinin Türk gurbetçiyi ısırması olayına tepki gösterdi. Kangal cinsi köpekleri ile Hollanda'ya kendilerince gözdağı veren köpek sahipleri, Hollanda'yı kınadıklarını açıkladı. Köpek sahipleri adına konuşan Murat Yaşar, "Bir Türk dünyaya, bir kangal Hollanda'ya bedeldir" diye konuştu.

"Yürekleri varsa gurbetçi kardeşimizi ısıran köpeği buraya getirsinler" diyerek meydan okuyan Yaşar, "Devletimizin, vatanımızın, gurbetçilerimizin hep yanındayız. Bu uğurda üzerimize ne düşüyorsa gerekeni de yapmaya hazırız" dedi.

Kangal Köpekli Hollanda Tepkisi: Yürekleri Varsa Getirsinler

Kangal Köpekli Hollanda Tepkisi: Yürekleri Varsa Getirsinler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kangal Köpekli Hollanda Tepkisi: Yürekleri Varsa Getirsinler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement