Kapalı Çarşı Ve Turizm Caddesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kapalı Çarşı Ve Turizm Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Kapalı Çarşı Ve Turizm Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Ekibi ile birlikte Kapalı çarşı ve Turizm caddesi esnafını ziyaret etti.

06.08.2014 08:18  Güncelleme: 09:09

Dua ve desteklerini istedi. Üzerinde çalıştıkları projeyle kapalı çarşıyı alışveriş mağazası haline getireceklerinin yapacakları mimari, çevre projesiyle modern şehirciliğe yakışır bir hale getireceklerini söyledi. Kapalı çarşı ve Turizm Caddesinde alışveriş için gelen halk Başkan Yazgı'ya yoğun ilgisi ve teveccüh gösterdiler . Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak , dilek temenni ve dertlerini dinleyen Başkan Yazgı, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçiminden de söz ederken herkesin bir kez daha düşünmesi gerektiğini söyledi ve Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçileceğine kesin gözüyle baktığını ifade etti.

Ak Parti teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleriyle beraber Kapalı çarşı ve Turizm Caddesi esnafını ziyaret eden Başkan Haluk Şahin Yazgı , Esnaflarla tek tek tokalaşıp hayırlı işler dileyen Başkan Yazgı, "Söz verdiğimiz gibi her zaman sizlerin yanınızdayız, Yine buradayız" diyerek Kapalı çarşının yeniden projelendirilip çevre düzenlemesi ve revize edip daha modern hale dönüşeceğini anımsatan Başkan Yazgı, "Esnafımızın ve halkımızın daha rahat koşullarda alışveriş yapmalarına imkân sağlayacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin rahatı için bizler buradayız sizlerin yanınızdayız." dedi.

Kapalı çarşı ve Turizm Caddesinde dolaştığı sırada alışverişe yapmaya gelen vatandaş ve gurbetçilerin derdini dinleyerek onlarla sohbet etti. Vatandaşlardan ve esnaftan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Erdoğan'a destek isteyen Başkan Yazgı; "Biz yerelde hizmet etmenin gayretini sürdürürken bir taraftan da Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan a desteklerinizi bekliyoruz; Pazar günü herkesin sandığa giderek vatandaşlık görevini yerine getirmesini istiyorum; Zaten başbakanımıza büyük bir teveccüh var. İlk turda seçileceğine eminiz,10 Ağustos Pazar günkü seçiminde bu sonuç tescillenecek."diyerek halkın ilk defa kendi cumhurbaşkanı seçeceğini sözlerine ilave etti

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, "Başkanım sizlerin burada olmanız, bizleri unutmadığınız anlamına geliyor. Allah Razı olsun sizden; bir gecede yapmış olduğunuz hizmetler tabiri caizse gece operasyonları çok güzel oldu. Elinize sağlık çok teşekkür ederiz yolların açılması çok iyi oldu. Bizler her zaman sizin yanınızdayız; hizmetlerinizi, icatlarınızı çok beğeniyor bu şekilde hız kesmeden değişmeden devam etmenizi temenni ediyoruz. Allah sizlerin yardımcınız olsun. İşlerimiz çok iyi Allaha şükürler olsun. Gurbetçilerimizin de gelmesiyle iyi olan işlerimizde çok iyi oldu. Allah huzurumuzu birliğimizi dirliğimizi bozmasın devletimize zeval vermesin. Temennisinde bulundular. Ayrıca Cumhurbaşkanlığı seçimi de zaten sonucu belli olan bir seçim inşallah vatana millete hayırlı olur." dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kapalı Çarşı Ve Turizm Caddesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement