Karabalık, "Kartepede Noksansız Bir Belediye Yapısı Oluşturuldu" - Son Dakika
Güncel

Karabalık, "Kartepede Noksansız Bir Belediye Yapısı Oluşturuldu"

Karabalık, "Kartepede Noksansız Bir Belediye Yapısı Oluşturuldu"

Şükrü Karabalık, "İlçemizde bu kadar hizmet veriliyorsa bu ekibiyle ekipmanıyla sağlanan kusursuz bir belediye yapısının oluşturulmasındandır" dedi.

11.12.2013 10:16

Kartepe Merkez Park Camii Cemaati ile yatsı namazı çıkışı sohbet toplantısı gerçekleştiren Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "İlçemizde bu kadar hizmet veriliyorsa bu ekibiyle ekipmanıyla sağlanan kusursuz bir belediye yapısının oluşturulmasındandır" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe genelinde farklı mahallelerde günün değişik zaman dilimlerinde vatandaşları yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirmeye devam ediyor. Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde önceki akşam da yatsı namazı çıkışı İstasyon Mahallesi'ndeki Merkez park Camii Lokali'nde cami cemaati ile biraraya gelen Başkan Karabalık'a, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Kartepe Belediye meclis üyeleri Tacettin Akyol, Ramazan Tanrıverdi, Osman Orhon, Yusuf Özdemir, Orhan Akyüz, İstasyon ve Tepecik Mahalle Muhtarları, Kartepe Merkez Park Camii Derneği Başkanı Ali Sevimli ve dernek üyeleri eşlik etti.

İçinde bulunduğumuz süreçte gündüzleri belediye başkanı akşamları belediye başkan aday adayı olarak ilçe halkıyla buluşmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Şükrü Karabalık, "Bugün burada aday adayı olarak destek ve dua istemek için karşınızdayım" dedi. Göreve geldikleri süre olan 4 yıl 8 ay sonunda gelinen noktaya dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, enerji hatlarının yer altına alınmasından üst yapı hizmetlerine, sosyal, kültür ve eğitim alanında yapılan çalışmalardan halkın ihtiyaç duyduğu her türlü konuda çalışma yaptıklarını anlattı.

Kartepe'de yaşanan değişim sayesinde bir çekim merkezi olduğu ve bu nedenle yaşanmak istenen yerler arasında örnek gösterildiğine dikkat çeken Başkan Karabalık, "Nerede halkımızın istek ve ihtiyaç duyduğu hizmet varsa görmekteyiz. Tamamı bitti mi bitmedi, bitmeyecekte devam edecek" dedi. Bu hizmetlerin görülmesinde Kartepe Belediyesi'nin geldiği noktaya dikkat çeken Başkan Karabalık, "İmkanların değerlendirildiği motive edilmiş ekibi, geniş bir ekipman parkıyla sağlanan kusursuz bir belediye yapısı oluşturulmasındandır" dedi.

İçilen çaylar eşliğinde samimi atmosferde gerçekleşen sohbet toplantısında vatandaşların sorularını da yanıtlayan Başkan Karabalık'a, Merkez Park Camii Derneği Başkanı Ali Sevimli, verdiği katkı ve desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, 'Kartepede Noksansız Bir Belediye Yapısı Oluşturuldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement