"Köylerimize Mahallerimiz Gibi Hizmet Ettik" - Son Dakika
Güncel

"Köylerimize Mahallerimiz Gibi Hizmet Ettik"

"Köylerimize Mahallerimiz Gibi Hizmet Ettik"

Ketenciler Köy Muhtarlığının mevlüt programına katılan Kartepe Belediye Başkanı Karabalık, "Bütün köylerimize mahallerimiz gibi hizmet ettik." dedi.

05.12.2013 09:37  Güncelleme: 09:41

Ketenciler Köy Muhtarlığı'nın muharrem ayı son gününde tertip ettiği mevlüt programına katılan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Bütün köylerimize mahallerimiz gibi hizmet ettik" dedi.

Aşure ayının son günü Ketenciler Köyü'nde okutulan mevlidi şerif ardından yapılan dualarla uğurlandı. Köy muhtarı İrfan Temel'in ev sahipliği yaptığı programa Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye başkan yardımcısı Hüseyin Bülbül, meclis üyeleri Orhan Akyüz ve Yusuf Özdemir, Ak Parti Kartepe İleç Seçim Koordinasyon Merkezi yetkilileri, Kafkas Derneği yöneticileri ve köy halkının ilgisi yoğun oldu. Köy imamı Durmuş Kuş, imamlar Ali Öngöz, Levent Koyuncu ve Ferramuz Telli'nin okuduğu Kur-an'ı Kerim, mevlidi şerif ardından yapılan dualarda eller semaya açıldı.

Aşure ikramı ardından sona eren programda köy halkına seslenen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ketenciler Köyü'nde hayata geçirdikleri Ekoköy Projesi'ne destek isterken, "Kartepe Belediyesi olarak ilçenin her bir köşesinde hizmet dengesini sağlamak adına çalışma yürüttük. Bütün köylerimize mahallerimiz gibi hizmet ettik. Köylerimizle bir sevgi geliştirdik. Bugün belediye başkan aday adayı olarak karşınızdayım. Gördüğüm teveccüh benim sizden destek verin dememe imkan bırakmıyor" dedi.

Başkan K arabalık, köydeki temaslarını gerçekleştirdiği hasta ziyareti ile sürdürdü. Başkan Karabalık Muharrem Uçak adlı hasta vatandaşı evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Köylerimize Mahallerimiz Gibi Hizmet Ettik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement