Karabalık'tan Teşekkür Yemeği - Son Dakika
Güncel

Karabalık'tan Teşekkür Yemeği

Karabalık\'tan Teşekkür Yemeği

Yayla Alabalık Tesisleri 2'de düzenlenen teşekkür yemeğinde firma yetkilileri teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

03.11.2011 19:41  Güncelleme: 19:42

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ramazan ayında düzenlenen iftar yemekleri ve yardıma muhtaç ailelere erzak temini konusunda katkı sağlayan firma yetkilileri ve muhtarlar onuruna bir teşekkür yemeği verdi.Belge töreni ardından başkan muhtarların taleplerini dinledi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın ev sahipliği yaptığı teşekkür yemeğinde Kaymakam Vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, ilçedeki sanayici ve işadamları, 52 mahalle ve 10 köy muhtarı, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürleri hazır bulundu.

Başkan Karabalık, iş adamı ve muhtarları bir araya getirdikleri yemekle ilgili olarak yaptığı açılış konuşmasında, "Kartepe'nin nüfus artışına bakıldığında Devlet İstatistik Enstitüsünün verilerine göre ilçemizin nüfusu 80 bin 600 olmuş. En yoğun göç alan ilçeler arasında yer alan Kartepe'de artık Kartepeli olan vatandaşlara karşı sorumluluklarımızın da farkındayız. İlçemizde yaşamayı tercih eden vatandaşlarımız arasında birçok ihtiyaç sahibi aileler de var.

Bu ailelerin tespit edilmesinde belediyemizin bir organı olarak gördüğümüz muhtarlar bizlere bugüne kadar hep yardımcı oldu. Bu ailelere gıda yardımı yanında Kent Konseyi bünyesindeki Gönül Bağı Mağazamızdan da giyim yardımlarında bulunmaktayız. Gizli kahramanlar olarak nitelendirdiğimiz hayırseverler yardımıyla yeni evlenen ihtiyaçlı gençlere de eşya yardımları yapılmaktadır.

Belediye olarak ramazan ayında 3900 erzak yardımı yapıldı. Kuran kursları yanı sıra öğrenci yurtlarında okuyan 11 bin yüksek okul öğrencileri de dahil edilirse ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim yardımların da bulunulmuştur. Geçtiğimiz ramazan ayında 65 firmamızın katkısı ile 14.200 kişiye iftar yemeği verdik.

Biz bu yardımları siz değerli sanayici ve iş adamlarının verdiği destek ile ihtiyaç sahiplerinin tespit eden muhtarlarımız ile gerçekleştirdik. Bu vesile ile yardımı yapanlar ile yardıma vesile olanları bir araya getirme düşüncesi ile bu yemeği tertip ettik" dedi.

Kartepe'de devam eden hizmetler arasında yer alan Cengiz Topel Havalimanından uçuşların başlaması, Afet Koordinasyon Merkezi'nin ilçeye kazandırılması, TJK Kartepe İdman Merkezi'nin Hipodroma dönüştürülmesi çalışmalarından bahseden Başkan Karabalık, "Kartepe'de yoğun şekilde devam eden birçok hizmetin gerçekleşmesinde vergileri ile destek veren sanayici ve işadamlarına bizler minnet borçluyuz" dedi.

Kartepe Kaymakam vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır da, Kartepe'nin gelişim konusunda çok şanslı olduğunu kaydetti. Sanayi kenti Kocaeli'de Kartepe'nin de bunun bir parçası olduğunu belirten Vali Yardımcısı Çakır'ın konuşması ardından teşekkür belgeleri katkı sağlayan firma yetkililerine takdim edildi. Yemek muhtarlarla yapılan sohbet ardından tamamlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık'tan Teşekkür Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement