Karabük'te Misafirlikteki Özel Güvenlik Görevlisi Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Misafirlikteki Özel Güvenlik Görevlisi Ölü Bulundu

Karabük'te kız kardeşinin evinde misafirliğe gelen özel güvenlik görevlisi Ayhan Demirkan, 3 gün sonra evde ölü bulundu. İhbar üzerine yapılan arama sonrası cansız bedeni bulunan Demirkan'ın ölüm sebebi otopsi ile belirlenecek.

19.06.2023 03:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Misafir kaldığı evde ölü bulundu

KARABÜK - Karabük'te kız kardeşinin evinde misafirliğe gelen özel güvenlik görevlisi 3 gün sonra evde ölü bulundu.

İstanbul Çapa Hastanesinde özel güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen ve uzunca süre kendisinden haber alınamayan özel güvenlik görevlisi 43 yaşında ki Ayhan Demirkan ihbar üzerine misafir kaldığı evde yapılan arama sonrası ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Karabük 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi 52 Nolu sokakta bir apartmanın giriş katında yaşayan kız kardeşine ziyarete gelen Ayhan Demirkan'dan 3 gündür haber alınamayınca, yakınları durumu 112 acil servise bildirildi. Bunun üzerine olay yerine yönlendirilen Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri eve girdi. Evin salon kısmında Demirkan'ın yerde cansız bedenini ile karşılaşan ekipler durumu Cumhuriyet Savcılığına bildirdi.

Sağlık ekiplerince yapılan inceleme sonrası Ayhan Demirkan'ın 3 gün önce öldüğü tespit edilirken kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karabük Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Karabük\'te Misafirlikteki Özel Güvenlik Görevlisi Ölü Bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Misafirlikteki Özel Güvenlik Görevlisi Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement