Karabük'te Otomobil Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Otomobil Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Karabük\'te Otomobil Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde meydana gelen otomobil kazasında, üniversite öğrencilerinin bulunduğu araç karşı şeride geçerek başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden genç ile yaralanan 3 genç, Karabük Üniversitesi'ne bağlı Eskipazar Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci oldukları öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

21.11.2023 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşı şeride geçen otomobil, başka araçla kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü 4 yaralı

Üniversiteli öğrencilerin hızı ölümle bitti

KARABÜK - Karabük'ün Eskipazar ilçesinde içerisinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobil karşı şeride geçip başka otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, ilçe merkezine bağlı İstasyon mahallesi mevkiinde meydana geldi. İlçe merkezinden Karabük istikametine seyir halinde bulunan Emre Ekşi idaresindeki 06 BS 3889 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle orta refüje çarptıktan sonra karşı şeride uçarak Hanife Yardibi idaresindeki 78 SC 271 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile Ekşi idaresindeki otomobil takla atarak ters dönerek bir süre sürüklendikten sonra durdu.

Kaza sonrası Otomobil sürücüsü Emre Ekşi ile aynı otomobilde bulunan Yusuf Duran, Osman Alaçam ve Sait Mücahit Çetin ile diğer otomobil sürücüsü Hanife Yardibi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılardan 4'ü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine Hastanesi'ne sevk edilirken, durumu ağır olan Sait Mücahit Çetin ise kaldırıldığı Eskipazar ilçe Entegre Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer yandan hayatını kaybeden ile yaralanan 3 gencin Karabük Üniversitesi'ne bağlı Eskipazar Meslek Yüksekokulu'nda öğrenci oldukları öğrenildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Otomobil Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement