Karasu'da Ağaçlandırma ve Mevsimlik Çiçek Dikimi Başladı - Son Dakika
Güncel

Karasu'da Ağaçlandırma ve Mevsimlik Çiçek Dikimi Başladı

Karasu\'da Ağaçlandırma ve Mevsimlik Çiçek Dikimi Başladı

Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelindeki trafik adaları, refüjler ve yeşil alanlara mevsimlik çiçek ekimine başladı.

20.02.2014 10:58  Güncelleme: 10:56

Karasu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler özellikle merkezi yerlerde ki yeşil alanlar, trafik adaları ve refüjleri kapsayan çalışmada soğuğa dayanıklı mevsimlik çiçeklerle ilçenin çehresini renklendirmeye başladı.

Konu ile ilgi açılama yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; Yeşil dokusunu korumak için ağaçlandırma çalışmalarını yürüten ekipler, altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklara Mevsimlik çiçek ve fidan dikiyor. İlçemizin cadde ve sokaklarına ekiplerimiz planlı bir şekilde ağaçlandırma faaliyetlerini sürdürmektedir. Bunun yanında park ve yeşil alanlarda bitki ve mevsimlik çiçek dikimi, orta refüjları çimlendirme çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor. Karasu sınırları içinde yeşil alanları artırmak en büyük hedefimizdir. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyor ve yeni açtığımız cadde ve sokakların alt yapısının tamamlanmasının ardından, kaldırım ve asfaltlamasını yaptığımız cadde ve sokakları yeşillendirmeye özen gösteriyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karasu'da Ağaçlandırma ve Mevsimlik Çiçek Dikimi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement