Karasu Protokolü, Hep Birlikte Çorba İçti - Son Dakika
Güncel

Karasu Protokolü, Hep Birlikte Çorba İçti

Karasu Protokolü, Hep Birlikte Çorba İçti

Karasu Protokolü, Mustafa Şentürk ve Hüseyin Ülgen'in sahibi olduğu "Çorbacım"ın açılışına katılarak, öğlen yemeği olarak çorba içti.

20.03.2013 08:03  Güncelleme: 09:09

Karasu Protokolü; ilçe merkezinde belediye karşısında açılışı gerçekleşen Mustafa Şentürk ve Hüseyin Ülgen'in sahibi olduğu "Çorbacım"ın açılışına katılarak, öğlen yemeği olarak çorba içti.

Protokol bir arada

"Karasu'da çorbanın adresi" sloganı ile Şen Türk'ün Organizasyonuyla düzenlenen Mustafa Şentürk ve Hüseyin Ülgen'in sahibi olduğu "Çorbacım"ın açılış törenine; Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erdal Gün, İlçe Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Elvan Gün, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Kurudere Belediye Başkanı Mehmet Alemdar, Yuvalıdere Belediye Başkanı Adnan Keskin, Muhtarlar Derneği Başkanı Hamza Uğur, İl Genel Meclis Üyesi İlyas Balcı, Hasan Karabulut, AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı, CHP İlçe Başkanı Nuray Aydın, MHP İlçe Başkanı Cevdet Karabulut, Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Ekşi, Mehmet Çatalbaş, Sakarya Rizeliler Derneği efsane Başkanı Metin Ülgen ve çok sayıda davetli katıldı. Çorbacım; 12 Çeşit çorba ve deneyimli personel kadrosuyla 7/24 hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karasu Protokolü, Hep Birlikte Çorba İçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement