Kardemir Karabükspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'da Hedef 3 Puan

Kardemir Karabükspor\'da Hedef 3 Puan

Kardemir Karabükspor'da hedef 3 puan PTT 1'inci Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'da teknik direktörü Elvir Baliç, cuma günü deplasmanda Vartaş Elazığspor'u yenerek puan farkını açmak istediklerini söyledi.

08.12.2015 18:05

Kardemir Karabükspor'da hedef 3 puan

PTT 1'inci Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'da teknik direktörü Elvir Baliç, cuma günü deplasmanda Vartaş Elazığspor'u yenerek puan farkını açmak istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor, Vartaş Elazığspor maçının hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından kendi tesislerinde başladı. Teknik direktör Elvir Baliç gözetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Fatih katılmazken Kerim takımdan ayrı çalıştı. Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Baliç, sahalarında Şanlıurfaspor karşısında hem puan hem de moral açısından çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Vartaş Elazığspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Baliç, "Biz de iyi bir ekibiz. Elazığ'a 3 puan için gideceğiz. İyi mücadele ederek sahadan iyi bir skorla ayrılacağız. Son 3 hafta hem kupa hem de ligde zor maçlar bizi bekliyor. Herkese ihtiyacımız var. En iyi takımı sahaya çıkararak bu son 3 haftayı geçeceğiz. Ama şu anda tek düşündüğümüz Elazığspor maçı" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, 1461 Trabzon ve Sivas Belediyespor ile grup mücadelesi vereceklerini hatırlatan Baliç, "Kolay bir grup değil. Zor haftalar bizi bekliyor. Haftada 2 maç oynamak kolay değil. Ancak geniş bir kadromuz var. En iyi kadromuzla mücadelemizi yapacağız. Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupa maçlarını sırf oynamak için oynamayacağız. İyi skorlar alarak gruptan çıkmak istiyoruz. 2 kulvarda da mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz. Ancak lig bizim için çok daha önemli" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement