Karşıyaka'da Torbaoğlu Sert Çıktı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Torbaoğlu Sert Çıktı

Karşıyaka\'da Torbaoğlu Sert Çıktı

Karşıyaka, pazar günü yeniden toplanacak olağanüstü genel kurul öncesi halen başkan adayı bulamazken 14 Mayıs'taki son kongrede yaşanıp camiayı kilitleyen ibra krizinin yankıları da sürüyor.

20.05.2016 13:45

Karşıyaka, pazar günü yeniden toplanacak olağanüstü genel kurul öncesi halen başkan adayı bulamazken 14 Mayıs'taki son kongrede yaşanıp camiayı kilitleyen ibra krizinin yankıları da sürüyor.

Kongre döneminde sessiz kalmayı seçen camianın güçlü ve etkili ismi Nazım Torbaoğlu, ibra tartışmasına sert tepki gösterdi. Dışarıdan büyük destek verdiği 4.5 aylık Fatih Diniz yönetiminin ilk etapta ibra edilmemesi ve ardından hafta boyu yaşanan gelişmelere sinirlenen Nazım Torbaoğlu, "Son kongrede yaşananlar Karşıyaka tarihinde görülmemiş boyutta bir rezalettir" dedi. Nazım Torbaoğlu, şöyle devam etti:

"Bu kulüpte daha önce kimlerin ibra olduğunu herkes biliyor. Tüm camianın tanıdığı, fedakarca çalışan, zor zamanda elini değil bedenini taşın altına koyan yönetimi ibra etmemeye kalktılar. Tüm gücümle arkadaşlarıma yapılan haksızlığı karşılıksız bırakmayacağım. Bundan sonra seçilecek bütün yönetimler, ibra edilmeme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Herkes haddini ve yerini bilecek."

Kulüpte ibra krizi sonrası Fatih Diniz yönetimi toplu halde istifa resti çekmiş, Diniz ve 6 yönetici, 1912 Karşıyaka Derneği'nden de istifa etmişti.

"BULANIKLIK DAĞITILMALI"

Yönetimi kongre divanına kalan Karşıyaka'da eski başkanlardan Hasan Denizkurdu'nun yeni seçilecek yönetimin önünü açmak için son kongrede yaptığı çağrıyla başlayan para arayışından sonuç çıkmadı. Yaşar Holding'in kulüple ilgili birşey söylemesi gerektiğini belirten Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral'da, "Aday çıkması için bulanıklık dağılmalı. (Kongreden sonra bakarız) düşüncesiyle olmaz. Önce ortaya çıkıp sonra çekilmek de doğru değil. Sonuçta aday çıkmazsa kulübün tüm sorumluluğu divan kuruluna yıkılamaz" dedi.

Geçen haftaki genel kurulda ibra oylamasına katılmayan Büyükoral, yalnız son yönetimi ibra etmemenin de yanlış olduğunu söyledi.

ALTUĞ BU ŞARTLARDA YOK

Karşıyaka'da başkan adaylığı için yaptığı temaslardan olumlu-olumsuz dönüş alamadığını söyleyen Mutlu Altuğ, "Bu şartlarda yokum" dedi. Kulübün geleceği için adım atılmadığını söyleyen Mutlu Altuğ, sözlerine şöyle devam etti:

"Son yıllardan farklı bir dönemdeyiz. Yük tek kişinin omzuna bindirilmemeli. Finans ve bütçeyle ilgili holding, divan kurulu ve camia büyükleriyle görüşmeler yaptım ama sonuç çıkmadı. Yeni yönetim maddi-manevi desteklenmeli. Ortada borçlar ve daralacak bir basketbol bütçesi var. Don Kişotluk yapmanın anlamı yok."

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Torbaoğlu Sert Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement