Kartepe'de İlk Ders Zili Uzuntarla'da Çaldı - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de İlk Ders Zili Uzuntarla'da Çaldı

Kartepe\'de İlk Ders Zili Uzuntarla\'da Çaldı

Kartepe İlçesi 2011- 2012 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Ve Açılış Töreni Uzuntarla Kubilay İlköğretim Okulu'nda Düzenlenen Programla Gerçekleştirildi.

19.09.2011 15:16  Güncelleme: 15:17

Kartepe ilçesi 2011- 2012 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama ve açılış töreni uzuntarla kubilay ilköğretim okulu'nda düzenlenen programla gerçekleştirildi. Renkli görüntülerin yer aldığı açılış töreninde öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Kartepe Uzuntarla Kubilay İlköğretim Okulu bahçesindeki törenlere Kaymakam vekili Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Garnizon Komutanı J. Ütğm. Serkan Esen, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından protokol konuşmalarına geçildi. İlköğretim Haftası'nın önemine değinilen konuşmalarda, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilekleri iletildi. Öğrenciler adına konuşma yapan Derya Turhan, "Yaz tatilinde yeterince dinlendik ve sonunda bilgi yuvamıza geri döndük.

Şimdi sıra çalışıp kendimizi yetiştirmekte. Kendimizi yetiştirmeli ve çevremize yararlı olmalıyız. Biz biliyoruz ki ne kadar çalışırsak o kadar yararlı oluruz" dedi. İlköğretim Haftası ile ilgili şiirlerin okunması ardından halk oyunu ekiplerinin gösterileri ile renklenen açılışta bağlama ekibi ile keman dinletisi büyük beğeni topladı.

Okulun birinci sınıf öğrencilerinin okula hoş geldin sunumu ardından sembolik ders zilinin çalışması ardından öğrenciler ders başı yaptılar. Tören sonunda Belediye Başkanı Şükrü Karabalık öğrencilere iyi dersler dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de İlk Ders Zili Uzuntarla'da Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement