Kartepe'nin Köyleri Bir Harika - Son Dakika
Güncel

Kartepe'nin Köyleri Bir Harika

Kartepe\'nin Köyleri Bir Harika

Sönmez, günün yorgunluğunu Serinlik'te attı

29.01.2014 12:22

CHP Kartepe Beeldiye Başkan Adayı Yaşar Sönmez, 30 mart yerel seçimlerinde başarı sağlamak ve hayalindeki projeleri gerçekleştirmek için her sabah başka bir camiide kıldığı sabah namazının ardından gittiği mahalle ve köylerden destek istemeyi sürdürüyor. Sönmez, gece geç saatlere kadar evlerden çıkmıyor. Sönmez, çoğu vatandaşlar tarafından organize edilen ev toplantılarına yetişebilmek için zamanla yarışıyor.

Sönmez, dün günün yorgunluğunu Kartepe'nin Serinlik Köyü'nde Yakup Koç'a misafir olarak attı. Ev halkı ile derin bir sohbete dalan Sönmez, hayalindeki Kartepe'yi onlara anlattı.

PARLAYAN YILDIZ

Dağ köylerinden ve mükemmel bir doğa yapısına sahip olan Serinlik Köyünün güzelliklerinin konuşulduğu sohbette Sönmez, "Kartepe'yi uluslar arası turizme açmak için büyük bir kampanya başlatacağız. Bu harika bölge, yine bölge halkını kalkındıracak. Ancak, hiçbir doğallığın bozulmasına da izin vermeyeceğiz. Bölge halkının istemediği, çevre ve bilim insanlarının, uzmanların öngörmediği hiçbir adımı atmayacağız. Kartepe, son yıllarda parlayan yeni bir yıldız olacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'nin Köyleri Bir Harika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement