Kaş Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Kaş Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Kaş Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kaş Belediye Başkanlığını kazanan Erol Demirhan, yeni seçilen belediye meclisiyle birlikte ilçeye hizmet etme sözü verdi. Toplantıda yapılan oylamalar sonucunda meclis katipliklerine Hacer Bilgiç ve Recep Sarıca seçildi. Ayrıca, encümen üyeleri ve komisyonlara da isimler belirlendi. Yıllık Faaliyet Raporu reddedilirken, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalamak için belediye başkanına yetki verildi.

07.04.2024 14:15  Güncelleme: 14:16

Yeni seçilen Kaş Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kaş Belediye Başkanlığını kazanan Erol Demirhan, toplantıda yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonra yeni bir tablo oluştuğunu belirterek, bundan sonra hep beraber ilçeye hizmet edeceklerini söyledi.

Belediye meclisinde yapılan oylamalarla meclis katipliklerine Hacer Bilgiç ve Recep Sarıca seçildi.

Halil Arıkan ve Cemil Tufan'ın meclis başkan vekili seçildiği toplantıda, encümen üyeleri de Halil İbrahim İğli ve Erkan Demirci oldu.

Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB) üyeliklerine Erkan Demirci ve Şükrü Koçak, plan ve bütçe komisyonuna Uğur Ünal, Adil Arslan, Mehmet Kesten ve imar komisyonuna İsmail Şah Yılmaz, Cihan Karagül ve Hüseyin Sertçelik seçildi.

Toplantıda, 2023 yılına ait Yıllık Faaliyet Raporu oy çokluğuyla reddedilirken, Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalamak üzere belediye başkanına yetki verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaş Belediye Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement