Kastamonu - Sarımsak Güzelliği İçin Yarıştılar Letonyalı Sarımsak Güzeli - Son Dakika
Güncel

Kastamonu - Sarımsak Güzelliği İçin Yarıştılar Letonyalı Sarımsak Güzeli

Kastamonu - Sarımsak Güzelliği İçin Yarıştılar 
Letonyalı Sarımsak Güzeli

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesinde 24'ncüsü Düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali Etkinlikleri Kapsamında Sarımsak Güzeli Yarışması Düzenlendi.

07.08.2010 21:59

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 24'ncüsü düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında Sarımsak Güzeli yarışması düzenlendi.

Birbirinden güzel 13 genç kızın yarıştığı yarışmada Letonya'dan Lasma Vitolena Sarımsak Güzeli seçildi. Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında programda ilk olarak yerli ve yabancı halk oyunları gösterileri sunuldu. Güzellik yarışmasında ise Türkiye'den, Letonya'dan, Romanya'dan, İspanya'dan ve Montenogro'dan katılan güzeller yarıştı. 12 numara ile yarışan Letonya'dan Lasma Vitolena Sarımsak Güzeli seçildiği yarışmada Montenegro'dan 8 numaralı Miovio Jovana Pompeiopolis Güzeli, 13 numara Taşköprülü Tuğçe Arkan'da Festival Güzeli seçildi.

HER GÜN SARIMSAK TÜKETİYORUM

Dereceye giren güzeller Kayamakam Kartlı ve Belediye Başkanı Arslan'ı dansa kaldırdı. Sarımsak Güzeli Letonyalı Lasma Vitolena, hergün sarımsak tükettiğini ve güzelliğini sarımsak yemesine borçlu olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Arslan'da güzellleri tebrik ederek daha güzel festivallerde buluşma dileği istedi. Altı kişilik jüri, her biri birbirinden alımlı güzeller arasında tercih yapmakta zorlandı. Yarışmada dereceye giren üç güzele Taşköprü Kaymakamı Ayhan Kartlı, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan sarımsak başta olmak üzere çeşitli hediyeler takdim etti. Güzeller sarımsaktan yapılmış taçları kafalarına takarak objektiflere poz verdi.

Görüntü geçilecek

Haber -Kamera : Hüseyin DOĞAN/TAŞKÖPRÜ(Kastamonu),(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu - Sarımsak Güzelliği İçin Yarıştılar Letonyalı Sarımsak Güzeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement