Kaymakam Yılmaz MAREV'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Yılmaz MAREV'i Ziyaret Etti

Kaymakam Yılmaz MAREV\'i Ziyaret Etti

Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz MAREV'i ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

18.08.2015 15:59

Yılmaz'ın ziyaretinde MAREV Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Aslan, Mardinli iş adamı Mahsum Altunkaya ve MAREV Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Erkan, Mehmet Akan, Nurullah Tosun, Mehmet Ali Durmaz, Abdulkadir Güzel, Bilal Şimşek, Ramazan Akan, Cemal Güzel, Abdulkerim Erol ile Hüseyin Tak hazır bulundu. MAREV'in Türkiye genelinde tanınan bir vakıf olduğunu, yapılan hizmetleri takdirle karşıladığını ifade eden Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz MAREV Başkan ve yöneticilerini kutladı. MAREV Başkan ve yöneticileriyle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Kaymakam Yılmaz Şahinbey'de eğitim başta olmak üzere bir çok konuda önemli projeleri hayata geçireceklerini de belirtti.

Önceliğimiz daima eğitimdir

MAREV'in hizmetleriyle Türkiye'de önemli bir misyona sahip olduğunu ifade eden MAREV Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkerim Arslan nitelikli insan gücü yetiştirilmesine yönelik burs ve kurs hizmetleri hakkında bilgi verdi. MAREV merkez binasında bulunan sosyal tesislerin vatandaşların özelikle taziyelerine yönelik ücretsiz açık olduğunun da altını çizen Başkan Arslan yılın değişik dönemlerinde periyodik olarak ihtiyaç sahiplerine gıda desteğini sürdürdüklerini de belirtti.

Eğitimli insan nitelikli toplumun çekirdeğidir

Gaziantep'te vasıflı insan iş gücünün arttırılması ve yeni nesillerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim öğretim görebilmesi yönündeki çabalara destek sağladıklarını ifade eden Mardinli İş Adamı Mahsum Altunkaya üniversite öğrencilerine verilen karşılıksız bursun öğrencilerin yüksek öğrenim yaşamlarında büyük önem taşıdığını da belirterek MAREV'in bu anlamda örnek bir vakıf olarak ismini duyurduğunun da altını çizdi. Ülke kalkınmasında nitelikli insan iş gücünün önemine değinen Mahsum Altunkaya sağlanan kurs hizmetleriyle de sınavlara hazırlanan öğrencilerin özel derslerle takviye edildiğini ve bu yola eğitimde fırsat eşitliğine destek sağlandığını belirtti. Doğdukları yer olan Mardin'i de unutmadıklarını ifade eden Altunkaya gençlerin Mardin kültürünü yaşaması ve yaşatması yönündeki sosyal ve kültürel çalışmaları da desteklediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakam Yılmaz MAREV'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement