Kayseri'de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın sanıklarının yargılanmasına başlandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın sanıklarının yargılanmasına başlandı

Kayseri\'de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın sanıklarının yargılanmasına başlandı

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen olayda hayatını kaybeden kişinin sanıkları, Kayseri Adliyesi'nde yargılanmaya başlandı. Tutuklu sanıklardan biri kaza sonucu ölüm olduğunu iddia ederken, diğer sanık ise olayla ilgisinin olmadığını savundu. Müştekiler ise sanıkların ağır bir şekilde cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteleyerek tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin tamamlanmasını kararlaştırdı.

24.10.2023 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın sanıklarının yargılanmasına başlandı.

Kayseri Adliyesi 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya sanıklar G.Ş. ve A.Ş., müştekiler Z.D., M.D ve taraf avukatları katıldı. Tutuklu yargılanan sanıklardan G.Ş. ifadesinde kasten öldürmediğini, maktul Ü.D.'nin kaza sonucu öldüğünü söyleyerek tahliyesini istedi. Sanık A.Ş. ise savunmasında olayla ilgisinin olmadığını söyledi. Müştekiler de sanıkların ağır bir şekilde cezalandırılmalarını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, dinlenmeyen tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın sanıklarının yargılanmasına başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement