"Kayseri Gross" Talas Şubesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

"Kayseri Gross" Talas Şubesi Açıldı

"Kayseri Gross" Talas Şubesi Açıldı

Yılın 365 günü müşterilerine indirimli ürünler sunan Kayseri'nin sürekli indirim marketi "Kayseri Gross" Talas şubesi açıldı.

23.02.2013 10:11

Talas Anayurt mevki in de, Tut kavşağının ilerisinde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, il ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaşında katıldığı muhteşem bir törenle, dualar eşliğinde açılışı yapılan Kayserinin sürekli indirim marketi Kayseri Gross, müşterilerinin beğenisine sunduğu binlerce çeşit ürünle tanınıyor.

Açılış töreninde yaptığı konuşmada ilçeye yapılan yatırımların ilçenin gelişmişliğinin göstergesi olduğunu belirten Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, hijyenik ve sağlıklı bir ortamda hizmetlerin sunulması gerektiğine de vurgu yaparak yatırımcılara ve ilçe halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Yapılan duanın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın ile Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım ve iş yeri sahibi kurdeleyi birlikte kesti. Açılışın ardından Başkanlar marketin içerisini gezerek iş yeri sahibinden bilgi aldı. Marketi gezerken Mehmet Özhaseki, para kazanmaya başlayan müslümanın neler yapması gerektiği yönünde yatırımcıya tavsiyelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kayseri Gross' Talas Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement