Kentin Sağlığına Önem Veriyoruz - Son Dakika
Güncel

Kentin Sağlığına Önem Veriyoruz

Kentin Sağlığına Önem Veriyoruz

Başkan Karaosmanoğlu, Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi'nin yönetimini misafir etti.

13.04.2012 00:50  Güncelleme: 00:49

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi yönetimini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, hem kentin sağlığına hem de kentte yaşayanların sağlığına önem verdiklerini söyledi.

SAĞLIK-SEN YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Harun Yaşar Aliş ile yönetim kurulu üyeleri Bekir Tuğrul, Şükrü Gözalan, Esin Eser, Tacettin Sayan, Yaşar Güngör ve Mustafa Örs, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Kısa süre önce yapılan kongrede iş başına gelen Yaşar ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'na kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu'na konuk olan sağlıkçılar, Kocaeli'nde sağlık alanında yaşanan gelişmelerin yanı sıra kentin her köşesinde Büyükşehir'in hizmetlerini gördüklerini söyledi.

BÜYÜKŞEHİR'DE İŞ BARIŞI VAR

Şube başkanı Aliş ile yönetimine başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, sendikacılığın zor, ama çok önemli bir hizmet olduğuna değindi. Sendikaların, çalışanların eğitimine ve bilinçlendirilmesine ağırlık vermesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Sendikalar, memurun ve işçinin çatısıdır. Biz Büyükşehir'de iş barışını çok güzel bir şekilde sağladık. Büyükşehir'de kurumsallaşmayı en güzel şekilde sağladık'' dedi.

SAĞLIK SİSTEMİ AVRUPA'DAN İYİ

Kocaeli'nin sağlık hizmetlerinde çok iyi bir konuma geldiğine değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Çevre illerden ve bölgelerden hastalar, tedavi olmak için Kocaeli'ndeki sağlık kuruşlarına geliyor. Türkiye'deki sağlık sistemi Avrupa'nın çok önünde. Bizde Büyükşehir olarak, kentimizin ve kentte yaşayan insanların sağlığına önem veriyoruz. Sağlıklı insanlar, sağlıklı kentlerde yaşar anlayışıyla hareket ediyoruz'' ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kentin Sağlığına Önem Veriyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement