Kılıçdaroğlu'ndan Eski Vekil ve Tiyatro'ya Başsağlığı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Eski Vekil ve Tiyatro'ya Başsağlığı

Kılıçdaroğlu\'ndan Eski Vekil ve Tiyatro\'ya Başsağlığı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Yıldız'a babasının ölümü nedeniyle başsağlığı diledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Eski Saymanı ve Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Yıldız'a başsağlığı diledi.

15.12.2011 16:19

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Yıldız'a babasının ölümü nedeniyle başsağlığı diledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu CHP Eski Saymanı ve Şanlıurfa eski Milletvekili Mahmut Yıldız'a başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu Yıldız'ı telefonla arayarak, babası Hasari Yıldız'ın ölümünden duyduğu üzüntüyü belirterek, Yıldız'a, Yıldız ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

-ATASOY İÇİN BAŞSAĞLIĞI-

Kılıçdaroğlu, tiyatro sanatçısı Sönmez Atasoy'un ölümü nedeniyle ise bir başsağlığı mesajı yayımladı. Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle:

"Tiyatro, sanat, film ve televizyon dünyamız bir büyük oyuncusunu, bir ustasını, Sönmez Atasoy'u kaybetti. 1968 yılından beri Devlet Tiyatrolarında sahne alan ve oyun yöneten Atasoy, Sanat kurumu tarafından Sersem Kocanın Kurnaz Karısı ve Kanlı Nigar oyunlarındaki başarısı nedeniyle en iyi oyuncu, Ana Hanım Kız Hanım oyununda da en iyi yönetmen ödülünü alan bir usta oyuncudur. Nasrettin Hoca Birgün, Kanlı Nigar, Ölümsüzler, Deli İbrahim, Osmanlı Dram Kumpanyası: Osmanlı Dıram Kumpanyası, Ay Işığında Şamata, Tamirci, Bir Ben Vardır Benden İçeri, Misafir, Kaktüs Çiçeği, Yaşasın Tiyatro: Sönmez Atasoy - Ankara Devlet Tiyatrosu ve Kırık Testi oyunlarında sahne alan, yöneten, oyun yazarı Sönmez Atasoy'a rahmet, ailesiyle yakınlarına ve tiyatro, sanat, film ve televizyon dünyamıza başsağlığı diliyorum." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Eski Vekil ve Tiyatro'ya Başsağlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement