Kılıçdaroğlu, Şehit Aslan için Taziye Mesajı Yayınladı - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, Şehit Aslan için Taziye Mesajı Yayınladı

Kılıçdaroğlu, Şehit Aslan için Taziye Mesajı Yayınladı

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan piyade uzman çavuş Samet Aslan için taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu, şehit askere Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır dilerken, yaralanan askere de acil şifalar diledi. Millete başsağlığı dileklerini ileten Kılıçdaroğlu, terör örgütünün düzenlediği taciz ve sızma girişimini kınadı.

12.01.2024 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hain terör örgütü tarafından düzenlenen taciz ve sızma girişimi sonucu şehit olan askerimiz P. Uzm. Çvş. Samet Aslan'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır; yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit olan piyade uzman çavuş Samet Aslan için taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu'nun X hesabından paylaştığı başsağlığı mesajı şöyle:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hain terör örgütü tarafından düzenlenen taciz ve sızma girişimi sonucu şehit olan askerimiz P. Uzm. Çvş. Samet Aslan'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır; yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, Şehit Aslan için Taziye Mesajı Yayınladı - Son Dakika


Advertisement