Kilis Valisi Tahir Şahin görevine başladı - Son Dakika
Güncel

Kilis Valisi Tahir Şahin görevine başladı

Valiler kararnamesi ile İstanbul Kağıthane Kaymakamlığından Kilis'e atanan Vali Tahir Şahin, görevine başladı.

18.08.2023 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kilis'in yeni valisi göreve başladı

Vali Tahir Şahin: "Yerel yöneticilerimizin katmış olduğu değerleri hep beraber bir üst seviyeye çıkartmak için gayret edeceğiz"

KİLİS Valiler kararnamesi ile İstanbul Kağıthane Kaymakamlığından Kilis'e atanan Vali Tahir Şahin görevine başladı.

Valiler Kararnamesiyle İstanbul Kağıthane Kaymakamlığından Kilis'e atanan Tahir Şahin düzenlenen karşılama töreni sonrası görevine başladı. Vali Şahin, "Yerel yöneticilerimizin katmış olduğu değerleri hep beraber bir üst seviyeye çıkartmak için gayret edeceğiz" dedi.

Kilis Valisi Tahir Şahin, şeref defterini imzalayarak görevine başladı. Şahin, "Cumhurbaşkanımız yayımladığı kararnamede Vali olarak Kilis'e atandım. Bu onurlu görevi güven duyarak tarafıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya şükranlarımı arz ediyorum. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Kilis'imiz dahil 11 ilimizi etkisi altına alan deprem felaketinin izlerini ilimizden tamamen silecek ve hayatın normalleşmesi adına yapılan çalışmaları devam ettireceğiz. Yapımı devam eden deprem konutlarımızın ve köy evlerimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından talimatlandırılan takvim programı içerisinde tamamlayacak ve vatandaşlarımıza teslimini sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışı olacağının altını çizen Vali Şahin, "Böylesine önemli bir kente hizmet ederken, Sayın Valilerimizin, yerel yöneticilerimizin katmış olduğu değerleri hep beraber bir üst seviyeye çıkartmak için gayret edeceğiz. Üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak; bütün mesai arkadaşlarımla birlikte insan merkezli, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı, şeffaf ve hesap verebilen, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışı olacaktır. Her zaman halkımızın taleplerine açık, çözüm odaklı ve toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir çalışma modelini uygulayacağız. Yönetim geleneğimizin önemli bir unsuru olan istişareye başvuracak, sorunları mutlaka taraflarıyla konuşarak, görüşerek çözme gayreti içerisinde olacağız. Bu doğrultuda; her zaman vatandaşlarımızın arasında, özellikle şehit aileleri ve gazilerimiz başta olmak üzere devletin desteğine ve şefkatine daha çok ihtiyaç duyan vatandaşlarımızla bir arada olmaya özen göstererek, şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit aileleri ve gazilerimize devletin gülen yüzünü, sıcak elini, şefkatini göstermek önceliğimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar Kilis'e hizmet eden bütün Valilerimize ve en son kararname ile birlikte bu ulvi görevi devraldığım Sayın Valimiz Recep Soytürk'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Gönül birlikteliğimizin daim olması dileğiyle tüm Kilisli hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kilis Valisi Tahir Şahin görevine başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kilis Valisi Tahir Şahin görevine başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement