Kırgız Öğrenciler SGK'da - Son Dakika
Güncel

Kırgız Öğrenciler SGK'da

Kırgız Öğrenciler SGK\'da

Türkiye'nin sosyal güvenlik sistemini yakından tanımak amacıyla Sosyal Güvenlik Kurumu'nda staj yapan Kırgızistan Atatürk Alatoo Üniversitesi öğrencileri Kurum Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Sağlam ile Mustafa Kuruca'yı ziyaret etti.

25.07.2013 16:17  Güncelleme: 16:18

İlk olarak SGK Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Sağlam'ı ziyaret eden öğrenciler, staj süresince aldıkları eğitim hakkında Sağlam'a bilgi verdi.

Ziyarette öğrencilerle samimi bir ortamda sohbet eden Sağlam, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

SGK Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca'yı da ziyaret eden Kırgız öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Kuruca'ya teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Kuruca ise, ülkelerin gelişmesinin gençlerin başarısına bağlı olduğunu vurgulayarak, "Sizler ne kadar çok çalışırsanız, başarılı olursanız, ülkeniz de o kadar hızlı kalkınır, başarılı olur, dünyada da söz sahibi olur" diye konuştu.

Kırgız öğrenciler daha sonra Strateji Geliştirme Başkanı Ahmet Açıkgöz'ü ziyaretetti. Ziyarette konuşan Açıkgöz, öğrencilerin SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı'nın birleşmesinin ardından SGK'ya gelen ilk grup olduğunu söyleyerek, grubun diğer ülkelere öncü olacağını belirtti.

SGK olarak Orta Asya Cumhuriyetleri ile sosyal güvenlik alanında özel ilişki kurmak istediklerini dile getiren Açıkgöz, öğrencilerin bu çalışmaya katkıda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırgız Öğrenciler SGK'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement