Kırıkkale'de KOSGEB Kredileri Değerlendirildi - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de KOSGEB Kredileri Değerlendirildi

Kırıkkale\'de KOSGEB Kredileri Değerlendirildi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan, KOSGEB tarafından KOBİ'ler için başlatılan "2017 Yılı Sıfır Faizli İşletme Kredi Desteği" sürecini il il takip ediyor.

05.04.2017 15:47

Kırıkkale'de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan ve KOSGEB Başkanı Recep Biçer'in katılımları ile "KOSGEB 2017 Yılı Sıfır Faizli İşletme Kredisi Desteği" ile ilgili değerlendirme toplantı yapıldı.

Kırıkkale Valisi Dr. M. İlker Haktankaçmaz başkanlığında Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Sait Özkılınç, KOSGEB Kırıkkale Müdürü Ali Sevinç, Kırıkkale Bilim, Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü Okan Şahin, meslek kuruluşları, kurum temsilcileri ve banka müdürleri katılım sağladı.

Toplantıda, "Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi", "Kırıkkale Üniversitesindeki Teknoloji Geliştirme Bölgesi" ve "KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredi Desteği" konuları görüşüldü.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan 30 Mart 2017 tarihi itibariyle Kırıkkale ilinde KOSGEB'in faizsiz kerdi destek programı kapsamında destek almaya hak kazanan 2.026 işletmeden 1.833 işletmenin başvuru çıktısını aldığını belirterek, 727 işletmenin bankalarla kredi görüşmesine başladığını söyledi.

Ersan Aslan,725 işletmenin ise KOSGEB işlemlerinin tamamlanarak bankalar tarafından aktif kredi kullandırım beklediğini, 30 Mart 2017 itibariyle 295 işletmenin de kredi kullandırım işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de KOSGEB Kredileri Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement