Kırıkkale'de Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Zincirleme Trafik Kazası

Kırıkkale\'de Zincirleme Trafik Kazası

İki Resmi Araç ve 4 Otomobilin Arka Arkaya Çarpıştığı Kazadan Sonra Kırıkkale-kayseri Kavşağı Trafiğe Kapandı

08.11.2010 22:46  Güncelleme: 10:13

Kırıkkale- Kayseri karayolunun Bağdat köprüsü üzerinde kırmızı ışık da meydana gelen zincirleme trafik kazasında 6 otomobil arka arkaya çarpıştı. Akşam saat 17.45 sıralarında meydana gelen kazada resmi plakalı otomobil ikiye katlandı.

Kırıkkale'nin Millet Bulvarı üzerinden Kayseri ile Ankara ve ilçe, beldelere gitmekte olan Rıza Ulukurt, yönetimindeki 71 AY 468 plakalı mini otobüsün önünde bulunan Abbas Bulut idaresindeki 71 DP 531 plakalı Hasandede beldesi Belediyesine ait otomobile ve ön sırada bulunan Yılmaz Akbaba idaresindeki 40 DZ 920 otomobil, İsmail Akbaş idaresindeki 71 EF 364 otomobile, Şeref Cenet idaresindeki 06 LNY 32 plakalı kamyonet ve Haydar Demet idaresindeki 71 DR 504 plakalı otomobile arka arkaya çarpışması sonucu kazada Yüksek İhtisas Hastanesinde Haydar Demet (36), Ayhan Şahin (32), Arap Hasan Akkurt, Devlet Hastanesinde Hasan Özkan (21), Abbas Bulut (45), Yakup Koyuncu yaralanarak tedavi altına alındılar.

Kaza ile ilgili olarak 40 DZ 920 plakalı otomobil sürücüsü Yılmaz Akbulut ôKırmızı ışık da durduğumuz an arkadan Hacılar Belediyesine ait otobüsün freninin tutmadığını ve süratle önde bulunan otomobile bindirmesi sonucu kaza meydana geldi. Bereket versin karşı yoldan geçen otomobil yoktuö dedi.

Kazadan sonra Hacılar Belediyesi mini otobüsü sürücüsü Rıza Ulutürk, Emniyet görevlileri tarafından göz altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement