Kırıkkale'nin Yeni Hükümet Konağı Dualarla Açıldı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'nin Yeni Hükümet Konağı Dualarla Açıldı

Kırıkkale\'nin Yeni Hükümet Konağı Dualarla Açıldı

Kırıkkale'nin yeni Hükümet Konağı dualarla açıldı Kırıkkale Valisi Ali Kolat, 2010 yılında Atatepe emvkiinde temeli atılan Hükümet Konağı'nı, kamu kurumu çalışanlarının da katılımı ile düzenlenen törenle dualar eşliğinde göndere bayrak çekilerek hizmete açtı.

22.02.2016 14:23

Kırıkkale'nin yeni Hükümet Konağı dualarla açıldı

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, 2010 yılında Atatepe emvkiinde temeli atılan Hükümet Konağı'nı, kamu kurumu çalışanlarının da katılımı ile düzenlenen törenle dualar eşliğinde göndere bayrak çekilerek hizmete açtı.

KAMU KURUMLARI TAŞINDI

Daire müdürleri ve basın mensupları ile birlikte yeni Hükümet Konağı'nı gezen Vali Kolat, Selçuklu mimarisinin özelliklerinin kullanıldığını söyledi. Kolat, "2010 yılından bu yana temeli atılan binamızın açılışını yaptık. Kamu kurumlarımızın büyük bölümü taşındı, geriye kalan kurumlarımız da taşınma aşamasında. 26 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulan bu binamıza sonradan 10 dönüm daha ilave ettik. Eski Doğum Evi Hastanesi'ni buraya katarak toplam mevcut alanımız 36 dönüm üzerinde oluşturduk. Mevcut hükümet konağımız ve müştemilatı 30 bin metrekare kapalı alana sahip. Burada Valilik bloğu, Defterdarlık, Milli Eğitim, Çevre ve Şehircilik, Tapu Kadastro, Nüfus ve Ticaret Müdürlüğümüz var" dedi.

BİRLİKTE HİZMET VERECEĞİZ

Vali Kolat, yeni Hükümet Konağı'na Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de kısa süre içerisinde taşınmasının planlandığını söyledi. Kendisinin fazla bir zamanı kalmadığını, valilik görevinden emekli olacağını vurgulayan Kolat, "İnşallah bizden sonra gelecek valimiz, sizlerle birlikte bu şehre en iyi hizmetin sunulması için çalışma sergiler. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel hizmetlerin oluşması adına çalışacağız. Belki Kırıkkale halkı merkezi yerde hizmet almaya alışmıştır. Zaman geçtikçe vatandaşlarımız buraya da alışacaklardır" dedi.

GÖRÜNTÜ DEDİ

-----

-Yeni Hükümet konağından görüntü

-Vali Ali Kolat'ın açıklaması

-Sayğı Duruşu ve İstiklal Marşı

-Dua edilmesi

-Yeni Valilik Konağının gezilmesi

Haber-Kamera: Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'nin Yeni Hükümet Konağı Dualarla Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement