Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, Çocuklarla Halat Çekti - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, Çocuklarla Halat Çekti

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, çocuklarla halat çektiKIRIKKALE Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, kentte düzenlenen 'Çocuk Oyunları Şenliği'nde çocuklarla birlikte halat çekti.

10.05.2018 17:18

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, çocuklarla halat çekti

KIRIKKALE Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, kentte düzenlenen 'Çocuk Oyunları Şenliği'nde çocuklarla birlikte halat çekti.

Kırıkkale'de Başpınar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda 'Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi' kapsamında yetenekli öğrencilerin seçimleri yapıldı. Daha sonraki etkinliklerde ise öğrenciler geleneksel sporlarla gün boyu hoş bir vakit geçirdi. Etkinliğe, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekci ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Yasin Özdemir ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Parkurda incelemelerde bulunan Vali Haktankaçmaz, 2016 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan proje kapsamında, Kırıkkale'den yetenekli sporcuların çıkacağını söyledi. Yetenek tarama uygulamasının 3'üncü sınıf öğrencilerine yönelik yapıldığını belirten Vali Haktankaçmaz, şunları söyledi:

"İlkokul öğrencilerimiz arasında yapılan değerlendirme sonucunda belirlenen yetenekli öğrencilere temel spor eğitimleri verilerek, branşlara yönlendirilerek ülkemizi temsil edecek sporcular yetiştirilecektir. Bugün burada öğrencilerimiz, çocuklarımız heyecanlı bir şekilde ölçüm yapılan yerlerde hünerlerini sergiliyorlar. Bu projenin ülkemize ve Kırıkkale'mize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

İnceleme sonrası Başpınar Stadyumu'na geçen Vali Haktankaçmaz, burada düzenlenen Çocuk Oyunları Şenliği'ne de katıldı. Vali Haktankaçmaz daha sonra çocuklarla birlikte halat çekme oyununa katıldı.

Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, Çocuklarla Halat Çekti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, Çocuklarla Halat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement