Kırıkkale Valisi Mehmet Makas görevine başladı - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas görevine başladı

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas görevine başladı

Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliğine atanan Mehmet Makas, görevine başladı.

18.08.2023 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliğine atanan Mehmet Makas göreve başladı. Vali Makas, "Burası halkın kapısı olacak. Hemşehrilerimiz bunu iyi bilsinler. Vilayet makamı da milletin evi olacaktır. Bu şiarla çalışacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Erzincan Valiliğinden Kırıkkale Valiliğine atanan Mehmet Makas, göreve başladı. Makas, Valilik binasına gelişinde, vali yardımcıları, kaymakamlar ve diğer yetkililerce karşılandı. Polis mangasını selamlayan Makas, kendisini karşılayanlara hitaben yaptığı konuşmada; Kırıkkale'ye Vali olarak hizmet edebilmenin büyük bir şeref olduğunu söyledi. Vali Makas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın kendisini Kırıkkale Valiliği görevine layık gördüğünü belirterek, kendilerine teşekkürler etti.

"Hemşehrilerimizin gönlünde taht kurmaya çalışacağız"

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" şiarıyla insanlara hizmet etme hedefinin olduğunu aktaran Makas, "Hangi makam ve mevkide bulunuyorsak bulunalım asıl olan gönüllere girebilmek, gönüllerde bir makam sahibi olabilmektir. Kırıkkale'mizde de 'sırlı duayı' arayacağız ve Kırıkkaleli hemşehrilerimizin gönlünde taht kurmaya çalışacağız. Her şeyden önce insanımıza hizmet edeceğiz. Kırıkkale'miz altyapısıyla, üstyapısıyla, farklı yatırımlarıyla hizmetin kalitesine de katkı koymaya çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.

"Burası halkın kapısı olacak"

Gönüllere taht kurmanın birinci vazifesi olduğunun altını çizen Makas, her daim valilik makamının halkın kapısı olacağını belirterek, "Bizi bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza tekrar teşekkür ediyorum. Burası halkın kapısı olacak. Hemşehrilerimiz bunu iyi bilsinler. Vilayet makamı da milletin evi olacaktır. Bu şiarla çalışacağız. Hep beraber yöneteceğiz. Beraber karar alacağız. İnşallah hayırlara vesile olması dileğiyle. Başta basın mensuplarımız olmak üzere tüm hazırunu da selamlıyorum" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırıkkale Valisi Mehmet Makas görevine başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement