Kırklareli'nde aort damarı yırtılan hasta operasyonla sağlığına kavuştu - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nde aort damarı yırtılan hasta operasyonla sağlığına kavuştu

Kırklareli\'nde aort damarı yırtılan hasta operasyonla sağlığına kavuştu

Kırklareli'nde aort damarı yırtılan bir hasta, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Hastanın genel durumu iyi ve taburcu edilecek durumda olduğu belirtildi.

27.02.2024 15:12  Güncelleme: 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nde aort damarı yırtılan hasta Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuştu.

Dün akşam mide ağrısı şikayeti ile Lüleburgaz Devlet Hastanesine başvuran 69 yaşındaki Aydın Meşeli, ilk müdahalesinin ardından Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Tetkikler doğrultusunda Meşeli'nin aort damarının yırtıldığı belirlendi.

Meşeli, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Halit Er, Opr. Dr. İbrahim Atakan Geçici, Uzman Dr. Yücel Uzun tarafından anjiyografik yöntemle gerçekleştirilen operasyonla sağlığına kavuştu.

Er, AA muhabirine yaptığı açıklamada, acil servisten girişi yapılan hastanın aort damarının yırtıldığını tespit ettiklerini söyledi.

Ekip olarak hastaya gerekli müdahalelerde bulunulduğunu belirten Er, başarılı operasyonun ardından hastanın sağlığına kavuştuğunu kaydetti.

Opr. Dr. Geçici de aort damarı yırtılmalarında anında müdahale edilmeyen hastaların hayatını kaybedebileceğini ifade etti.

Hastanın genel durumunun iyi olduğunu anlatan Geçici, "Bugün servise alındı, gün içerisinde taburcu edilecek." dedi.

Meşeli ise sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Dün akşam acil olarak ameliyata alındığını dile getiren Meşeli, "Doktorlarımız başımızdan eksik olmasın. Var olsunlar. Onlar en büyük dostumuz, onlar varsa biz de varız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nde aort damarı yırtılan hasta operasyonla sağlığına kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement