Kırklareli Valisi Birol Ekici, trafik denetiminde görevli güvenlik güçleri ile bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Kırklareli Valisi Birol Ekici, trafik denetiminde görevli güvenlik güçleri ile bayramlaştı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, trafik denetiminde görevli güvenlik güçleri ile bayramlaştı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ile birlikte Kırklareli - İstanbul kara yolundaki asayiş kontrol noktasını ziyaret ederek, trafik denetiminde görevli güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Ekici, güvenlik güçlerine huzur ve güvenliğin sağlanmasında gösterdikleri çaba için teşekkür etti ve trafik kazalarının sıfırlanması için toplumu bilinçlendirmenin önemine vurgu yaptı.

01.07.2023 09:56

Kırklareli Valisi Birol Ekici, trafik denetiminde görevli güvenlik güçleri ile bayramlaştı.

Ekici, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ile Kırklareli - İstanbul kara yolunun 3'üncü kilometresindeki asayiş kontrol noktasını ziyaret etti.

Polis ve jandarma ekiplerinin Kurban Bayramı'nı kutlayan Ekici, bayram boyunca huzur ve güvenliğin sağlanmasında görev alan güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Güvenlik güçlerinin kutsal bir görev icra ettiğini dile getiren Ekici, şöyle devam etti:

"Toplumumuzun huzur, güveni ve trafik emniyeti için burada görev yapıyorsunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu yaptığınız hizmetlerin gerçekten hakkını ödeyebilmemiz mümkün değil. Bugün en büyük hedefimiz trafik kazalarının sıfırlanması. Toplumumuzu bilinçlendirmemiz gerekiyor. Bayramda da toplumun huzur, güven ve sükunu için 24 saat esaslı olarak burada görev yaptığınız için çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olun, iyi ki varsınız. Bayramınızı tebrik ediyor, aileniz, çocuklarınız ve yakınlarınızla birlikte sağlıklı, sıhhatli ve huzurla nice bayramlara eriştirmesini niyaz ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli Valisi Birol Ekici, trafik denetiminde görevli güvenlik güçleri ile bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement