Kısmetse Olur Yeni Bölümde Evlilik Korkusu! - Son Dakika
Güncel

Kısmetse Olur Yeni Bölümde Evlilik Korkusu!

Kısmetse Olur Yeni Bölümde Evlilik Korkusu!

Kısmetse Olur tüm hızıyla devam ediyor.

05.04.2016 13:07

Kısmetse Olur tüm hızıyla devam ediyor. Son eleme gecesinde Ali'nin eve veda etmesi Mehtap'ta kötü bir etki bırakmıştı. Peki yeni bölüdme neler olacak?

KISMETSE OLUR EVİNDE YENİ KURAL

Ev kurallarına uymayanlar cezalandırılıyor. Yeni sistemi ilk ihlal eden isimler damatlar evinden oldu... Yeni ceza kurallarına göre evdeki kurallara uymayanlar üzerinde 'cezalı' yazan siyah t-şort'u giymek zorunda kalacak. Cezalı olan kişi kimseyle konuşamaz ve kimse de cezalı kişiyle konuşamaz. İlk cezayı alan Adnan oldu.

MELİS YENİ DAMAT ADAYI EMRE'Yİ TANIYACAK MI?

Eve yeni gelen damat adayı Emre, Melis'i tanımaya geldiğini söyledi. Özellikle teyzesinin Melis'i sevdiğini söyleyen Emre Melis'in haraketlerini doğru bulduğunu da belirtti. Melis ve Emre başbaba konuştular. Kızlar da Emre'yi sorguya çektiler. Melis, Emre'yle bir yola çıkmaya hazır.

KISMETSE OLUR EMRE GÜL KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Ali Sundu'nun elenmesiyle birlikte yeni bir damat adayı katıldı. 24 yaşında olan Emre Gül inşaat işinde çalışıyor. Aynı zamanda modellik yapan Emre Gül kime talip olduğunu açıkça ortaya koydu. Emre Gül Kısmetse Olur evinde Melis Buse Betkayan 'a talip oldu.

KISMETSE OLUR 142. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Kısmetse Olur Yeni Bölümde Evlilik Korkusu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement