KO-MEK'te Yerel Sergi Heyecanı Başladı - Son Dakika
Güncel

KO-MEK'te Yerel Sergi Heyecanı Başladı

KO-MEK\'te Yerel Sergi Heyecanı Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları KO-MEK yılsonu yerel sergi açılışlarını gerçekleştirmeye başladı.

14.05.2012 23:03  Güncelleme: 23:01

Gündoğdu KO-MEK kurs merkezi kursiyerlerinin yıl boyunca hazırlamış oldukları el emeği göz nuru eserler vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergi açılışına İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Gündoğdu Mahalle Muhtarları, KO-MEK yöneticileri, usta öğreticiler kursiyerler ve bölge halkı katıldı.

Doğan'dan Başkan Karaosmanoğlu'na Teşekkür

Gündoğdu KO-MEK Kurs Merkezi yerel sergi açılışına katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan KO-MEK'in bir halk üniversitesi olduğunu vurgulayarak, ''Halkımızın KO-MEK kurslarında güzel vakit geçirerek meslek sahibi olmaları bizleri mutlu ediyor.

KO-MEK kurslarında yapılan eserler eşi benzeri olmayan eserlerdir. KO-MEK kurslarında kendini geliştirerek güzel işler ortaya koyan kursiyerleri kutlarım. Eğitime verdiği önem ve desteklerinden dolayı da Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ederim'' dedi.

Ko-Mek'e Halkın Yoğun İlgisi Var

Açılışta konuşma yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım ise, KO-MEK kurslarına halkın yoğun ilgisi olduğunu söyledi. Halkın KO-MEK kurslarında güzel vakit geçirerek meslek sahibi olduğuna vurgu yapan Yıldırım, "Çağımız teknoloji çağı ve burada bilgisayar öğrenebilirsiniz. Geçmişteki kültürlerimizi el sanatlarında yaptığınız el işleri ile yaşatabilirsiniz. Sergide emeği olan bütün kursiyerlerimizi kutluyorum'' dedi.

Ko-Mek Halk Üniversite'li Olduk

Açılışta tüm kursiyerler adına bir konuşma yapan diksiyon kursiyeri Özlem Çavuş, KO-MEK'in renkli dünyasına adım attığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Kimimiz boş zamanlarımızı değerlendirmek, sanat ve meslek sahibi olup bundan kazanç elde etmek, kimimiz ise psikolojik açıdan rehabilite olmak için KO-MEK ailesine dahil olduk.

Burada bildiklerimiz yineleyerek bilmediğimiz birçok bilgiyi de hayatımıza geçirdik. Kısaca KO-MEK halk üniversite'li olduk. Hayatımıza kattığı renkten, farkındalıklarımızdan dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na çok teşekkür ederim'' dedi.

Sergideki Eserlere Başkandan Tam Not

Gündoğdu yerel sergisini Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım eşliğinde gezen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini hayranlıkla inceledi. Kursiyerlerin anneler gününü de kutlayan Doğan, kursiyerleri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel KO-MEK'te Yerel Sergi Heyecanı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement