Kocaeli Banka Nakil Aracını Soyan Hırsızlar Adliyeye Sevk Edildi-Hd - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Banka Nakil Aracını Soyan Hırsızlar Adliyeye Sevk Edildi-Hd

İzmit'te, banka nakil aracını soyarak 11 milyon 900 bin lirayı çalan sürücü ile arkadaşı Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile yakalandı.

23.02.2018 16:43

İzmit'te, banka nakil aracını soyarak 11 milyon 900 bin lirayı çalan sürücü ile arkadaşı Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile yakalandı. Gözaltına alınan 3 kişi İzmit'te adliyeye sevk edildi.

Pazartesi günü, Sanayi Mahallesi Pembe Köşk Sokak'ta meydana gelen olayda, zırhlı para nakil aracının sürücüsü, rotasını değiştirerek aracı daha önce arkadaşıyla belirlediği yere getirdi. Sürücü buluştuğu arkadaşıyla birlikte araçta bulunan özel güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Aracın güvenlik kamerasını sprey boya sıkıp boyayan 2 kişi, araçta bulunan 11 milyon 900 bin lirayı çaldı. Olayın ardından kaçan B.M.Ç. ile R.Ö. ertesi gün Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün operasyonu ile Sivrihisar ilçesinde yakalanırken, çaldıkları para ele geçirildi. Devam eden operasyon kapsamında ismi açıklanmayan bir kadın da gözaltına alındı. Kocaeli'ne getirilen B.M.Ç., R.Ö. ve ismi açıklanmayan kadın emniyetteki işlemlerin ardından bugün Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Kocaeli Banka Nakil Aracını Soyan Hırsızlar Adliyeye Sevk Edildi-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Banka Nakil Aracını Soyan Hırsızlar Adliyeye Sevk Edildi-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement