Kocaeli Valiliği 'Gönülden Gönüle' Projesiyle 40 Aile Ziyaret Edildi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Valiliği 'Gönülden Gönüle' Projesiyle 40 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği \'Gönülden Gönüle\' Projesiyle 40 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen 'Gönülden Gönüle' projesi kapsamında Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz öncülüğünde şehit yakınları, gaziler, yaşlılar, engelliler, öksüz ve yetimler ile ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edildi. Vali Yardımcıları Ekrem Çalık, Ertuğ Şevket Aksoy, Abdul Rauf Ulusoy ve Şenol Kaya tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, ihtiyaç ve isteklerin yerine getirilmesi için çalışmalar yapılacağı belirtildi.

22.03.2024 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valiliğince yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında 40 aile ziyaret edildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz'un öncüsü olduğu proje doğrultusunda şehit yakınları, gaziler, yaşlılar, engelliler, öksüz ve yetimler ile ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek, gönül köprüleri kuruluyor.

Bu kapsamda Vali Yardımcısı Ekrem Çalık Gebze'de, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy Karamürsel'de, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy Kartepe'de ve Vali Yardımcısı Şenol Kaya da Darıca'da ziyaretler gerçekleştirdi.

İhtiyaç sahibi 40 hanede aile fertleriyle bir araya gelen Çalık, Aksoy, Ulusoy ve Kaya, vatandaşların durumlarını yerinde inceledi.

Çalık, Aksoy, Ulusoy ve Kaya, ihtiyaç ve isteklerin yerine getirilmesi noktasında çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli Valiliği 'Gönülden Gönüle' Projesiyle 40 Aile Ziyaret Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement