Kocaeliek Balık Avı İçin Tüplü Dalış Yapan Deneyimli Dalgıç, İzmit Körfezi'nde Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Kocaeliek Balık Avı İçin Tüplü Dalış Yapan Deneyimli Dalgıç, İzmit Körfezi'nde Kayboldu

Kocaeliek Balık Avı İçin Tüplü Dalış Yapan Deneyimli Dalgıç, İzmit Körfezi\'nde Kayboldu

Erol POLAT DARICA(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde oturan ve dün Gebze Eskihisar açıklarında zıpkınla balık avı için tüplü dalış yapan deneyimli dalgıç 41 yaşındaki Berkant Yalçın, suda kayboldu.

28.05.2012 15:28

Erol POLAT DARICA(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Darıca İlçesi'nde oturan ve dün Gebze Eskihisar açıklarında zıpkınla balık avı için tüplü dalış yapan deneyimli dalgıç 41 yaşındaki Berkant Yalçın, suda kayboldu. Dün gece geç saatlere kadar jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerince yapılan aramalara rağmen bulunamayan Berkent Yalçın'ı arama çalışmalarına, bu sabah yeniden başlandı.

Evli ve bir çocuk babası profesyonel dalgıç Berkant Yalçın, aynı binada oturduğu bir komşusuyla birlikte dün öğleden sonra Eskihisar sahiline gitti. Geçimini dalgıçlık ve balıkçılıkla sağladığı belirtilen Berkant Yalçın, burada arkadaşıyla birlikte tekneye binerek İzmit Körfezi'ne açıldı. Feribot iskelesini geçtikten sonra zıpkınını da alıp tüple dalış yapmadan önce arkadaşına, Saat 17.00'ye kadar çıkmazsam Sahil Güvenliğe haber ver diye tembihte bulunan Yalçın, saat 15.00 sıralarında suya daldı.

SAAT 17.00 OLDU ÇIKMADI

Berkant Yalçın saat 17.00 olmasına rağmen sudan çıkmayınca arkadaşı durumu, sahilde karakol binası bulunan Jandarma ile Sahil Güvenlik'e bildirdi. arkadaşının verdiği bilgiler doğrultusunda jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri botlarda denizi taramasına rağmen Berkant Yalçın'ı bulamadı. Gece karardıktan sonra durdurulan çalışmalarına bu sabah yeniden başlandı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeliek Balık Avı İçin Tüplü Dalış Yapan Deneyimli Dalgıç, İzmit Körfezi'nde Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement