Konseyden Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Konseyden Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'na Ziyaret

Konseyden Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu\'na Ziyaret

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ve yürütme kurulu üyeleri, Başbakan Yardımcılığı görevine getirilen Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

29.08.2017 16:26  Güncelleme: 16:28

Çankaya Köşkü'ndeki Başbakanlık ofisinde gerçekleşen ziyarete Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Başkan Yardımcıları Lütfi Taşcı ve Mehmet Mekikçi, Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç ile Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar katıldı.

Bursa Kent Konseyi çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı işler yapıldığını ifade eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa'nın geleceği için Ankara'dan her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı. Çavuşoğlu, 'Kentimizi hep beraber çalışarak, birlikte büyütelim" dedi.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ise, Bursa'yı Başbakan Yardımcılığı göreviyle temsil edecek olan Hakan Çavuşoğlu'na başarılar diledi. Çepni, "Şehrimize ve ülkemize önemli hizmetler vereceğinize canı gönülden inanıyoruz. Bursa'nın yararına atacağınız her adımda sizin yanınızdayız" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'na ipek tablo ile plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konseyden Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement