Konya'da minibüslerin camlarını kırıp madeni para çalan hırsız yakalandı - Son Dakika
Güncel

Konya'da minibüslerin camlarını kırıp madeni para çalan hırsız yakalandı

Konya\'da minibüslerin camlarını kırıp madeni para çalan hırsız yakalandı

Konya'da şehir içi toplu taşımada çalışan minibüslerin gece saatlerinde camlarını kırıp içindeki madeni paraları çalan Korhan Gürbez (34) yakalandı. 25 suçtan kaydı olan Gürbez, tutuklandı. Polis, olayların gerçekleştiği bölgelerdeki 300 güvenlik ve mobese kameralarından 2 bin dakika görüntüyü inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi. Gürbez'in çaldığı paraları akaryakıt istasyonlarındaki marketlerde banknotlara çevirdiği ortaya çıktı.

25.06.2023 14:59

KONYA'da şehir içi toplu taşımada çalışan minibüslerin gece saatlerinde camlarını kırıp içindeki madeni paraları çalıp, kaçan Korhan Gürbez (34)  yakalandı. 25 suçtan kaydı olan Gürbez, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son dönemlerde  gece saatlerinde sürücülerinin evlerinin önünde park halinde iken minibüslerin camlarının kırılıp içindeki madeni paraların çalınması üzerine çalışma başlattı.Polis, hırsızlık olaylarının gerçekleştiği bölgelerdeki 300 güvenlik ve mobese kameralarından 2 bin dakika görüntüyü tek tek inceledi.  Şüphelinin daha önce de aynı suçlara karışan Korhan Gürbez olduğu, her hırsızlık olayına bisikletiyle gelirken farklı kıyafetler giydiği belirlendi. Şüphelinin çaldığı madeni paraları da akaryakıt istasyonlarındaki marketlerde banknotlara çevirdiği anlaşıldı. Gürbez, yine bir hırsızlık olayı gerçekleştirmek istediği minibüsün bulunduğu bölgede keşif yaparken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Gürbez, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da minibüslerin camlarını kırıp madeni para çalan hırsız yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement